Har din udkårne friet til dig og i den sammenhæng, er i måske godt i gang med at planlægge den store begivenhed med de mange forskellige bryllups ideer som du finder online på Bryllupsuniverset.dk og lignede sider?

Et bryllup kræver meget energi og kræfter, hvis det skal være det helt store prinsessebryllup. En reception til 300 mennesker på Københavns Rådhus kan også kræve en hel del logistik, som Ann-Mee famøse bryllupssag nok meget godt illlusterer.

Alle de mange opgaver, gøremål og selvfølgelig også de romantiske ting mellem brudeparret, det kræver hver især sin egen historie. Hår og makeup til bryllup er noget mere overkommelig. Og netop bryllupsfrisuren er, hvad du kan finde inspiration til lige her. Vi har nemlig samlet et par gode tips, ideer og selvfølgelig også smukke frisurer.

De bedste hår frisurer til bryllup med glattejern er, hvad vi har fundet et par ideer til her på Glattejernet, som du kan bruge til den store dag.

Bryllupsfrisure med glattejern?

Hår, makeup, sko og kjole skal selvfølgelig se godt ud, hvad end du skal holde det store kirkebryllup eller måske det mere diskret rådhusbryllup der både kan være af praktiske årsager, eller pompøst som f.eks. Ann-Mees.

Hårlokkerne skal tage sig godt ud, og her skal du selvfølgelig bestemme for hvilken type frisure du ønsker. Fordelen ved at bruge et af de bedste glattejern er, at du både kan skabe det glatte look, som du kan skabe de flotte krøller der fortryller.

Et godt glattejern giver dig mange lækre fordele i forhold til frisuren, og sparer dig samtidig et indkøb af et krøllejern. Så hvis du vil i gang med at sætte håret selv, får du her lidt bryllups inspiration med et par ideer til det flotte look med en styler.

Den glatte frisure

Den enkle og glatte frisure er både stilfuld og smuk, og kan selvfølgelig også gøre sig gældende på den store dag. Her skal du selvfølgelig vælge mellem det opsatte eller løse hår.

Hvis du har glat hår til hverdag, så ved du selvfølgelig alt om, hvordan dit hår bliver glattet bedst. Her gælder det selvfølgelig om at undgå at brænde håret ved at bruge en varmebeskyttende spray.

Du kan eventuelt lege med at skabe bukket pandehår der giver et lidt anderledes og smart look.

Krøller med glattejern

Fordelen ved de gode stylers som GHD, der dog kommer i den dyreste prisklasse, er, at du både kan glatte og skabe smukke hollywood krøller.

Det er ganske simpelt, for du tager en smule hår og vikler det rundt helt ligesom med et krøllejern. Træk glattejernet gennem det restede hår mens det er viklet rundt om styleren, og vupti – du har skabt store smukke krøller.

Det kræver dog, at dit glattejern er i den gode kvalitet som f.eks. GHD, for de helt billige modeller vil aldrig kunne give det smukke look.

Find inspiration i videoen til hvordan du skaber de flotte krøller.

Crepet hår med en styler

Ligesom med krøller, så kan du også bruge et GHD glattejern til crepet hår. Du bruger også styleren helt ligesom crepejernet. Start med den varmebeskyttende spray inden dit hår bliver udsat for stylerens varme. Her fletter du hele dit hår i mindre fletninger. Kør glattejernet over samtlige fletninger og når du er færdig, så åbner du op for fletninger, og så har du fået crepet frisure.

Inspiration til bryllupsfrisurer

Brug de nedenstående videoer som inspiration til, hvordan du skaber en flot bryllupsfrisure.

Bryllups frisure med krøller

Kort pagefrisure

 

Fest frisure mellemlangt hår

 

Frisurer langt hår

5/5 (1 Review)