De bedste hårtørrer til krøller 2021 – stylingtips

Hvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når det kommer til at pleje håret. Noget, som de fleste krøltoppe kender til, er blandt andet, at håret hurtigt kan blive tørt eller knække.

Frygt ej. Selvom naturlige krøller kan være komplicerede og frustrerende at arbejde med, så er der stadig rigeligt med måder at behandle dem på. Hvis du er typen der føntørrer dit hår, skal du være særligt opmærksom på, hvilken slags hårtørrer du skal bruge. Særligt effektivt for krøllet hår er hvis hårtørreren har et separat diffuser-mundstykke. Diffuser-mundstykket sikrer en skånsom og effektiv føntørring af naturlige krøller. Nogle hårtørrere er også designede med specifikke blæseprogrammer, som er tilpasset krøllet hår – på denne måde kan man trygt stole på, at håret ikke lider en langsigtet overlast.
Føler du, at den enorme mængde af hårtørrer på markedet er svær at navigere rundt i, når du har så specifikt et behov til en hårtørrer? Glattejernet har samlet de bedste eksemplarer af hårtørrer, specifikt til jer med krøller.

REMINGTON D3190 Ionic

D3190-modellen af Remington er en hårtørrer som kan anbefales til personerne, der ikke ønsker at bruge alt for mange penge på en fancy hårtørrer. For blot 139,- kr. hos ProShop, får du en hårtørrer, der gør præcis hvad den skal. Hårtørreren har to varmeindstillinger og hastighedsindstillinger, og med hårtørreren medfølger to tilbehørsdele, hvilket gør hårtørrerens funktioner fleksible. Vigtigt for krøltoppene er, at en af delene er en diffuser, som effektivt kan bruges til at føntørre og fremhæve krøller på en måde, der er skånsom for håret.

REMINGTON Shine Therapy D5216 2300W

Denne smarte hårtørrer fra Remington benytter sig af ion teknologi, der afgiver flere ioner end normalt. Den øgede mængde af ioner bidrager til langvarige resultater hver gang, så håret ikke kruser og bliver rodet midt på dagen. Hårtørreren er udstyret med en koldluftsfunktion, som er effektivt til styling af håret. Ved denne hårtørrer medfølger en diffuser, der kan benyttes med koldluftsfunktionen for at fremkalde stor volumen og give en fuldendende finish til stylingen.

PANASONIC EH-NA 65

EH-NA 65-modellen fra Panasonic er levende bevis på, at den fremtrædende teknologiske udvikling kan gøre hverdagen nemmere. Gennem nanoteknologi, kan denne hårtørrer blæse små dråber ud i håret, hvilket er skånsomt for dit hår og mindsker skaderne ved at føntørre ofte. Til trods for denne funktion, har hårtørreren stadigvæk en imponerende stille motor. Hårtørreren har tre varmeindstillinger, hvoraf ét af dem er specielt beregnet til krøllet hår. Desuden, så følger der også en diffuser med, hvilket kan benyttes, for at opnå en effektiv føntørring af krøllerne.

BRAUN Satin Hair 7 HD730 2200W

Hvis du er typen, der er bekymret for at dit hår bliver beskadiget af for meget føntørring, så kan dette være det rette valg for dig. Denne professionelle hårtørrer er et produkt som er designet specifikt til at skåne håret, uden at gå på kompromis med kvalitet og effektivitet. Intensiteten af varmen er begrænset til ikke at kunne overstige 70 grader celsius, for at begrænse omfanget af potentielle skader ved intens føntørring. Hårtørreren er også anerkendt for dens ioniseringsteknologi, hvilket hjælper på at modarbejde kruset hår. Ved køb af denne hårtørrer, medfølger også en diffuser. Det er vigtigt at benytte denne, når man arbejder med krøllet hår.

BABYLISS Bronze Shimmer 2200W

Denne hårtørrer er lige så elegant i sin effektivitet, som designet antyder. Bronze Shimmer er en kraftfuld hårtørrer af slagsen, der sikrer en hurtig føntørring. Med det sagt, så skal man ikke bekymre sig om at skade håret, da denne hårtørrer er dekoreret med ION-teknologi, der bestræber sig efter at skåne håret under føntørring. Bronze Shimmer-modellen har en stærk luftstrøm, hvilket man bør tænke over, når man køber produktet. Da skånsomheden er supervigtigt for at bevare sine krøller, skal man være selvsikker i sin føntørring med denne hårtørrer.

Styling og pleje af krøllet hår

Ved styling af krøllet hår, er det vigtigt at bevare hårets fugt. Bliver håret tørt og kruset, er det et tegn på usundt hår. Man kan med fordel tilsætte håret noget ’curl cream’, for at forebygge tørt og kruset hår.

Ved føntørring af krøller, skal man være opmærksom på, at krøllerne er skrøbelige. Derfor skal man være helst undgå at benytte en for høj blæsestyrke. Man bør desuden også sørge for at have hårtørreren i konstant bevægelse, da man ellers kan risikere at skade de dele af håret, der oplever en for intens føntørring.  

I nedenstående video, kan du opleve hårstylist Dhiran Mistry fra den anerkendte frisørsalon i New York, David Mallett, gennemgå en optimal føntørring af krøllet hår, med fokus på skånsomhed og styling.

Supplerende produkter til krøllet hår

“Low-poo” shampoo

Hvis man virkelig ønsker at forkæle sine krøller, bør man overveje at investere i en såkaldt “low-poo” shampoo, hvilket er en shampoo, der ikke indeholder sulfat eller silikone. Det er nemlig alfa-omega at pleje sine krøller naturligt, da det vil fremhæve krøllernes naturlige skønhed. Innersense Hydrating Cream Hairbath er produceret med krøltoppene i tankerne og er derfor naturligvis velegnet til krøllet hår.

Turban håndklæde af bambus

Mange bruger et traditionelt håndklæde til at tørre sit hår efter bad, men faktum er, at det skader håret – hvilket er et kæmpe no-go for krøller, da man hurtigt kan lægge mærke til, at håret bliver kruset. Det er derfor anbefalet at benytte et turban håndklæde af bambus. Ikke nok med at det har en imponerende absorberingsevne og er skånsomt for dit hår, så er det også miljøvenligt. HairLust Bamboo Turban Hair Towel er et anerkendt produkt indenfor denne kategori og dette håndklæde har endda et knapsystem, der sørger for at håndklædet ikke glider af under brug.

Krøllecreme

Krøllecreme er et effektivt middel som kan benyttes under stylingen af krøllet hår. Det har til funktion at blødgøre og øge glansen af frisuren, for virkelig at fremhæve krøllerne. Paul Mitchell Flexible Style Sculpting Foam gør præcis hvad den skal gøre, samtidig med at den tilfører duft og modvirker udtørring og filtrering af håret. Efter brug, kan du garanteres en blød omgang krøller med masser af glans.

Hårolie

Hårolie kan bruges som et værktøj, der forbedrer strukturen og udseendet af frisuren. Olien er fugtgivende for håret og modarbejder desuden også krus og tørt hår. Særligt for krøllet hår, er det vigtigt at hårolien ikke er proppet med ingredienser så som silikone og sulfat. Derfor kan Innersense Harmonic Treatment Oil varmt anbefales, da dette produkt er udviklet med naturlighed i fokus. Olien påføres i vådt hår og får lov til at arbejde i et kvarters tid. Derefter skylles den ud med shampoo. Særligt for denne olie er også, at den kan benyttes til at pleje ar, strækmærker og hudirritationer, da den har blødgører de steder på kroppen, der føles irriterende.

0/5 (0 Reviews)