FAQ

Få svar på nogle af dine spørgsmål angående glattejern, glattebørster og generel hårpleje til kvinder og mænd.

Hvordan bruges et glattejern?

Hvordan bruges et GHD glattejern, HH Simonsen eller andet glattejern? Det er egentlig ganske ligetil, men du skal dog huske et par ting. Håret bør være velplejet og fugtigt, hvor du selvfølgelig skal bruge noget beskyttende spray inden du tænder og fører det varme glattejern over håret. Arbejd altid i nedadgående retning. Se mere i vores artikel med tips til hvordan du bruger et glattejern rigtgt.

Hvordan renser man glattejern?

Hvordan renser du glattejernet? Det er faktisk ganske simpel. Du skal selvfølgelig have afmonteret det fra stikkontakten først, og så skal pladerne m.m. tørres over. Du kan med fordel finde inspiration her – Tips til hvordan du gør dit glattejern rent

Kan man lave krøller med glattejern?

Kan man lave krøller med et glattejern? Ja. De fleste glattejern i dag, hvis du ikke køber de helt billige modeller, vil være i stand til at lave krøller. Her starter du med en beskyttende spray, og så bruger du hårclips i sektioner, hvor du glatter til skællaget er lagt ned. Afslut med en hårlak til at beskytte krøllerne.

Må man have glattejern med i flyet?

Må man have glattejern med i håndbagage?Ja, det må du godt. Mindre elektroniske apparater som kamera, telefon, computer, glattejern, glattebørster, oplader m.m. må medbringes. Reglerne er dog forskellige i nogle verdensdele, helt ligesom Lithium batteriets størrelse også kan være afgørende.

Hvordan får man langt hår?

Hvordan kan du få et længere hår? Her kan du vælge at tro på de mange produkter der lover guld og grønne skove. Men de fleste lover noget de ikke kan holde. Dybest set, kan kun hårpleje, extensions, motion, sund kost og livsstil, undgå varmeskader og almindelig natur gøre håret længere.

Beskyt dit hår mod styling og føntørring?

Beskyt dit hår mod styling og føntørring ved at bruge spray, undgå helt vådt hår når elektrisk hårapparat bruges og føntørrer håret på den rigtige måde.

Hvordan glatter man hår uden glattejern?

Du kan godt få et glat hår uden brug af et elektrisk hårprodukt, men det kræver dog noget arbejde. Du kan bruge forskellige naturlige produkter som citron, honning, kokosolie og andet, hvor du kan lave en hårkur ud af forskellige kombinationer.

Kan man dræbe lus med glattejern?

Kan lus overleve glattejern? Det korte svar er ja. Et glattejern med meget varme vil dræbe nogle lus, men sikkert ikke alle. Der findes en del luseklinikker rundt i verden, hvor de fordriver lus ved at blæse varm luft på. Denne behandling er dog lidt anderledes end teknikken ved glattejernet, så der er garanti for at lus forsvinder fordi du kører styleren gennem håret.

Kan man stryge med et glattejern?

Kan man stryge en skjorte med et glattejern? I princippet kan du godt, men skjorten bliver måske ikke helt strøget, da det kan være besværligt på de store flader som ryggen. Men ved manchetter, krave, sømme og rundt om knapperne kan du bruge et glattejern.

Hvor ofte skal man vaske hår?

Der er ikke fast regel om, hvor tit du skal vaske håret. Nogen sværger dog til at vaske håret et par gange om ugen. Derved beskytter du hårets naturlige fedtlag, og samtidig får du også et rent hår.

Hvorfor vælge den eksklusive GHD Platinum styler?

Prisen på Platinum er høj, men du får også en høj kvalitet. Om den så er bedre, end modeller der koster 500 kr. mindre kan være en smagssag. Men grunden til at vælge det bedste, hvis din økonomi kan bære det, er at du får høj kvalitet og funktioner til glatning og det vigtigste; beskyttelse af dit hår.

Er en varmebeskyttende handske nødvendig?

En varmebeskyttende handske er ikke krav, men kan dog være ganske rar alt afhængig af styleren og kvaliteten. For varmen, kvaliteten i styleren og mængden af tiden du bruger, kan give meget varme for hænderne.

5/5 (1 Review)