Frisør shampoo i den gode kvalitet, pris og mængde?

Frisøren ved hvilket produkter der virker til de specielle hårtyper, ligegyldigt om det er til normal eller tør hår. Derudover, så har den gode frisør også styr på de helt rigtige shampoo mærker og kvaliteten af disse, og det er hvad du finder her.

Både prisen og kvaliteten skal følges ad, og derfor finder du de gode kvalitets mærker i store flasker, for så er besparelsen også tilsvarende god, men alle de viste produkter nedenfor som vi har fundet frem til her, kommer selvfølgelig også i mindre størrelser.

 

Joico K-Pak Shampoo – 1000 ml

Joico K-Pak conditioner til silkeblødt hårVelegnet til genopbygning af ødelagt, skadet og tørt hår.

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du mangler den perfekte shampoo til skadet, ødelagt og tørt hår, så er Joico K-Pak shampoo 1000 ml i salonshampoo størrelse, yderst velegnet til dit daglige brug.

Joico K-Pak er en genopbyggende shampoo, der sørger for fugt, styrke ved at den skaber en effekt der virker i de inderste skællag. Du vil opleve at udover den genoprettet fugtniveauet, at du opnår en øget elasticitet så dit hår bliver smidigt igen og bliver efterladt dejlig blødt, sundt og smuk glansfuldt.

Anvendelse:

  • Fordel en passende mængde i vådt hår
  • Masser godt så det skummes op og derefter skyl Joico shampooen ud.
  • For den bedste effekt så afslut med K-Pak conditioner for den bedst plejende behandling.

 

 

Grazette XL Volumizing Volume shampoo – Skab fylde og struktur

Grazette XL Volumizing Volume shampooDen lækre frisørshampoo på 400 ml. der skaber fylde, struktur og smukt hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du leder efter den helt rigtige parfume til at skabe både den gode fylde og struktur, så er Grazette XL Volumizing Volume shampoo på 400 ml. det absolutte gode valg for dig som kvinde.

Alle kvinder ønsker et smukt, fyldigt og glansfuldt hår, og det er netop hvad Volume shampoo er specielt udviklet til at skabe.

Til kvinden der har fint eller tyndt hår, og som vil bruge lidt ekstra på et frisørshampoo hårprodukt, som samtidig er skånsomt, plejer og renser håret fra alle de forskellige stylingsprodukter som dit hår har været udsat for.

 

 

Redken Diamond Oil Shampoo 1000 ml til tørt og glansløst hår

Redken Diamond Oil Shampoo til alle hårtyperDen lækre eksklusive shampoo der er velegnet til tørt og glansløst hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du mangler en lækker shampoo der beriger tørt, trist og hår der trænger til den ekstra pleje, så er Redken Diamond Oil shampoo det gode køb, især hvis du vælger volume modellen på 1000 ml. som er perfekt som den gode shampoo.

Redken Diamond shampoo er perfekt til alle hårtyper der ønsker det sunde og velplejet hår, men den olierige shampoo giver dog en ekstra stor fordel til kvinder der lider af tørt eller trist hår, for produktet giver op til tre gange mere modstandskraft, pleje og såmænd også den lækre glans.

Til kvinden der ønsker at få et glansfuldt hår med udstråling, så kan du opnå det med denne shampoo der giver modstandsdygtighed som en diamant.

 

 

Macadamia Natural Oil Rejuvenating shampoo 500 ml til den ekstra pleje

Macadamia Natural Oil Rejuvenating ShampooLækker genopbyggende og plejede shampoo til især beskadiget hår der trænger til ekstra pleje

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du leder efter den gode shampoo der er dedikeret til beskadiget hår, så kunne du med fordel bruge Macadamia Natural Oil Rejuvenating shampoo der er specielt egnet til håret, der trænger til ekstra pleje.

Du opnår en få en god fylde af fugt med Macadamia shampoo, hvor især tørt hår opnår det gode fugtgivende effekt, som et godt alternativ til f.eks. Paul Mitchell Instant Moisture shampoo der også er genial til tørt hår for kvinder.

Denne shampoo på 500 ml. der renser hovedbund og håret på den milde og lækre måde, kommer med en dejlig cremet konsistens. Denne lækre konsistens sammen med de dejlige og nærede ingredienser, er med til at beskytte dit hår imod miljømæssige påvirkninger og give det lækre glansfulde look som alle kvinder ønsker i sit hår.

Rejuvenating shampoo indeholder både lækre macadamia og argan olier, som er årsagen til den gode plejende og genopbyggende del til håret, der heldigvis heller ikke tynger dit hår. Du finder i alle de lækre Macadamia Natural oil produkter, en god blanding af de to lækre olier fra Argan og Macadamia der ikke vil tynge håret, så de er særdeles velegnet til vores skandinaviske klima.

 

 

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Shampoo 1000 ml

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Shampoo på 1000 mlDen lækre shampoo til tør og mat hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Den gode kvalitets frisør shampoo til mat og tørt hår, er Paul Mitchell Instant Moisture Daily Shampoo på 1000 ml. der giver øjeblikkelig liv og fugt til håret.

Instant Moisture daily er med til at gøre dit hår nemt at frisere samtidig med at der bliver ydet den gode volume og hårglans til det smukke hår. I Paul Mitchells shampoo får du en formel bestående af Awapushi og alge ekstrakt vitaminer, så du opnår både den gode genopbyggende og fugtgivende effekt til at opnå den optimale fugtbalance.

Hvis du lider af det tørre eller matte hår, så overvej om ikke Instant Moisture er den helt rigtigt til at tilføre det livsnødvendige fugt, samtidig med at forebygge imod spaltet spidser og beskytte imod solens UV stråler.

 

 

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo 1000 ml

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo på 1000 mlDen lækre shampoo til krøllet hår der både kan være permanentet og naturligt

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du som kvinde har krøllet hår, så er denne Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo på 1000 m. perfekt til både permanentet og naturligt hår.

Du får med den lækre Paul Mitchell Curls en lækker shampoo, der fremhæver de unikke og smukke krøller samtidig med at den bekæmper krus.

Det er en sulfatfri shampoo der er rig skummende og også vasker dine krøller skånsomt, imens den giver den lækre fugt og efterlader dit krøllet hår blødt.

 

 

L’Oreal Absolut Repair Cellular Shampoo 500 ml

Loreal Absolut Repair Cellular Shampoo, 500 mlPerfekt shampoo til ødelagt, tør og beskadiget hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

En kvinde der ønsker håret både glat, blødt og stærkere skulle overveje om den lækre Loreal Absolut Repair Cellular shampoo på 500 ml. ikke er den helt rigtige indenfor shampoo som frisører bruger.

Du opnår med det lækre produkt fra L’Oreal, at det trænger ind i hårets fibre og laver reparation på celle niveauet. Det kommer fordi Loreal’s nye celleplejende teknologi der er baseret på mælkesyreformel, som kan genoprette de ioniske forbindelser, der både giver elasticitet og styrke til dit hår.

 

 

Sebastian Volupt Volume Shampoo 1000 ml til alle hårtyper

Sebastian Volupt Volume ShampooPerfekt farvebevarende shampoo til volume og boost i alle hårtyper

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du leder efter den gode shampoo til at give volume og boost til dit hår, så er den lækre Sebastian Volupt Volume shampoo på 1000 ml. det helt rigtige valg indenfor lækker frisør shampoo.

Opnå at gøre dit hår fyldigt, tykkere, glansfuldt og blødt med den rigtige shampoo, hvilket er hvad Sebastian Volupt shampoo kan gør for dig. Denne shampoo indeholder den nye teknologi “Cushion particle technology” fra Sebastians, der er med til at skabe hårstrå tykkere og bevare hårets smidighed og glans.

Du får desuden en anden lækker egenskab ved denne shampoo, er at den er god til farvet hår, da den er farvebevarende.

Særdeles anvendelig til alle hårtyper hvor især fint hår vil være det ideelle match. Du bruger shampoo på almindelig vis, men denne shampoo har en cremet konsistens og er drøj i brug.

 

 

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo

Kérastase Densifique Bain Densité ShampooDen gode shampoo til et fint, blødt, smidigt, lækkert og glansfuldt hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo er den lækre shampoo, der skaber meget mere fylde i håret.

Denne specielt udviklet shampoo fra Kerastase er den særdeles velegnet shampoo til det fine og tynde hår, og med Bain Densité vil du opleve at håret føles meget mere fyldigt og tæt end før du startede på den forandret hårkur.

De gode egenskaber som man oplever med denne shampoo, er særdeles bredt lige fra fra at dit hår bliver glansfyldt, får den effektive rensning, opnår ekstra modstandskraft, smidigt hår, dejlig blødt og så bliver dit hår ikke tynget på nogen måde.

Kerastase frisørshampooen der er formuleret ud fra hyaluron og stemoxydine vil give dine hårstrå den ekstra energi, som et smukt, smidigt og glansfuldt hår altid trænger til.

Du anvender den lækre shampoo på helt normal vis ved at masserer den lækre shampoo ind i håret og skylle godt efter.

 

 

Angel En Provence Orange Flower Shining Shampoo

Angel En Provence Orange Flower Shining ShampooShampoo til farvet hår – Perfekt til at undgå falmet hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du mangler en god shampoo der forhindrer at hårfarven i dit farvet hår falmer, så skulle du overveje den professionelle frisør shampoo Angel En Provence Orange Flower Shining shampoo som fås i 400 ml.

Denne lækre shampoo som kun er med rene og naturlige ingredienser fra hårplejeserien Angel En Provence er en særdeles mild og særdeles effektiv til at rense håret. Den organiske shampoo er en særdeles populær model blandt frisører og stylister, og indeholder en dejlig høj protein faktor.

3.3/5 (6 Reviews)