GHD hårbørste

En GHD hårbørste kan gøre dit liv nemmere med håret i 2021. Her kan en god kvalitets børste hjælpe med tæmme det filtret, lange, korte eller tykke hår, helt ligesom nutidens hårbørster hjælper med at passe og give håret pleje.

Alle har brug for en god hårbørste til styling og pleje, og GHD anses som brand der hører til blandt de bedste børster. Du får en høj kvalitet, hvor prisen følger med kvaliteten og visa versa.

Vi har fundet de bedste GHD hårbørster fra anmeldelser, anbefalinger og hårbørster der er kåret bedst i test hos forskellige testsider. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne til de forskellige hårtyper.

Hvorfor vælge en GHD hårbørste?

Ligesom med glattejern og alle andre ting her i livet, er der også forskel på hårbørster i både brug og kvalitet.

Undgå de gængse fejl med din hårpleje og find den rigtige børste til din hårtype. Vælg den flade børste til det lange hår. Og den runde børste til at at skabe fylde i håret. Den flade børste skaber ikke fylde på samme måde.

Der er også en anden væsentlig forskel på gode og dårlige børster. Materialet som børsten er lavet af, er også vigtigt for hårplejen.

De gode børster til filtret, fint, langt, tykt eller glans i håret, finder du hos populære mærker som Babyliss, HH Simonsen, Mason Pearson og selvfølgelig også engelske GHD børster med ægte vildsvinehår.

GHD paddle børste til mellemlangt og langt hår

Fladbørsten fra GHD giver det flotte resultat under friseringen, og er særdeles velegnet til både mellemlangt og det lange hår.

Fordelen ved denne børste er, at den giver den gode stimulering af hovedbunden. Det er med til at skabe den sunde hovedbund, da blodomløbet bliver stimuleret på den gode måde.

Perfekt til føntørringen, da børstens brede flade giver mulighed for at tage større lokker under frisering. Og derved giver den hurtigere udredning og styling af dit hår.

Paddle hårbørsten er ideel i kombination med brugen af en føntørrer, og gør det legende let at opnå et glat og skinnende look. Børstens brede flade flade gør, at du er hurtigere færdig med din udredning / styling af håret.

GHD Oval børste med ægte vildsvinehår

Ghd ovale hårbørste kommer med ægte vildsvinehår. Det giver mere glans og skåner dit håret bedst muligt. Den ovale model er ikke velegnet til tyndt og fint hår som beskrevet i woman her, men modellen reder håret godt ud for alle andre hårtyper.

Mange bruger forskellige hårpleje produkter som f.eks. det eksklusive Kerastase shampoo. Disse forskellige hårprodukter kan alle være med til at slide på håret. Her hjælper de bløde vildsvinehår på børsten ved at minimerer slid på håret under friseringen.

Du kan også opnå en anden fordel ved at bruge en børste med naturhår. Du fordeler de naturlige olier i hovedbunden meget bedre i dit hår, så hvert hårstrå får mere af den naturlige sundhed.

Materialet i hårbørstens håndtag er af delvis træ og en god skridsikker overfladebehandling til det gode greb.

Keramisk rund GHD børste – Til kort & mellemlangt hår

En GHD rundbørste er med til at skabe både volume og ekstra fylde.

Rundbørsterne fra GHD findes i størrelserne 1, 2, 3 og 4, der skal vælges ud fra din hårtype.

GHD Ceramic rundbørsten med vildsvinehår hjælper med stylingen af det korte og mellemlange hår på den nemme måde under føntørring. Børsten kommer med små huller til at fordele varmen fra hårtørreren i håret, så stylingen giver det gode resultat.

Rundbørster giver en jævn og kontrolleret styling, der bedst opnås ved at anvende børsten fra rødderne og udad.

Perfekt materiale og design i forskellige størrelser, hvor f.eks. size 3 modellen er perfekt til mellemlangt og langt hår. Og size 2 rundbørsten fra GHD er til kort og mellemkort hår.

GHD Natural Bristle rundbørste til langt hår

Den runde GHD hårbørste der er designet til det mellemlange og lange hår, er en af de bedste hårbørster til langt hår i forskellige test.

Du får en god kontrol med den rundbørsten. GHd børsten er nok ikke bedre end en Mason Pearson hårbørste, men er stadig i den høje kvalitet. Og GHD hårbørsten er væsentlig billigere i pris.

Brug børsten til at forme og glatte dit lange hår. Børsten kommer med naturlige vildsvinehår, hvor du finder 4 forskellige størrelser med størrelse 55 mm. i diameter som den største model.

Materialet og udformning giver et skridsikker greb og blødt touch i det professionelle design.

GHD Brush Narrow Dressing hårbørste – Toupering & detaljeret

Hvis du ønsker en børste til detaljeret frisering og toupering, giver GHD dig også børsten til det. GHD Brush Narrow Dressing børsten er måske den perfekte børste til at skabe de flotte detaljer og finish i dit hår.

Touperingsbørsten kan skabe maksimal volume og fylde, der kan holde hele dagen.

Du kan også brugen børste til at friserer håret. Det giver dig mulighed for at lægge frizz og fimmerhår ned.

Børsten kan også bruges som spidskam, da enden af skaftet er spids.

Du får en børste der er spids i enden og har en længde på 10 cm.

DE BEDSTE HÅRTØRRER TIL KRØLLER 2021 – STYLINGTIPS

De bedste hårtørrer til krøller 2021 - stylingtipsHvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når...

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Varmebeskyttende til hår Når du bruger et glattejern, glattebørste eller måske føntørrer håret, så er det vigtigt at bruge noget varmebeskyttelse til håret. Hvis du aldrig bruger en varmebeskyttende spray sammen med dine elektriske hårapparater, vil du nok...

Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?

Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?

Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?Du mener sikkert, at du vasker håret rigtigt. De fleste af os kan godt lide et rent og dejlig duftende hår, men det er dog ikke ensbetydende med, at du rent faktisk gør det på den rigtige måde.Mange vasker deres...

5/5 (1 Review)