Har du tykt hår?

Find den bedste styler til dit hår

Find det bedste glattejern til et tykt hår?

Når du skal finde det bedste glattejern i 2021, afgør dit valg af forskellige parametre. Prisen er logisk nok en af de mest afgørende ting. Men du bør se på kvaliteten mere end at du sparer et par hundrede kroner.

Hvis du køber en bedre kvalitet, kommer du logisk nok af med flere penge. Men den højere kvalitet er ofte givet godt ud både økonomisk og ikke mindst for dit hårs skyld.

Fordele ved et godt glattejern er store. Prisen for et godt glattejern slet ikke en dårlig investering over tid. Du får et glattejern, der ikke beskadiger dit hår, som mange billige modeller er tilbøjelige til. Håret bliver ofte beskadiget på grund af dårlig materiale kvalitet, men her har de gode glattejern mærker som f.eks. GHD forstået at skabe et super godt og populært produkt.

Her finder du tips og råd til hvordan du finder den rette styler til dit kraftige hår. Og selvfølgelig også et bud på det absolut bedste indenfor de forskellige modeller og mærker.

GHD Gold Max

GHD Gold Max giver dig den høje kvalitet i materiale og ydeevne, som det engelske firma indenfor elektriske hårprodukter er verdensberømt for.

Til butik

Remington ProLuxe S9100

Glattejernet er ikke GHD men dog tæt på. Du får nemlig keramiske varmeplader til at skåne dit hår mest muligt og give en glatning i den høje kvalitet.

Til butik

Hvad du skal tage højde for, når du vælger glattejern?

Der er en del ting, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge det helt rigtige til dit behov og økonomi i 2021.

Hvis penge ikke er udslagsgivende, er GHD glattejern selvfølgelig top kvalitet for alle, men prisen er dog også i den høje ende. Du finder heldigvis også god kvalitet indenfor billigere glattejern mærker. Her er det vigtigt at vælge et glattejern der ikke bare giver den flotte frisure, men også skåner dit hår bedst muligt så f.eks. spidserne ikke bliver brændt.

 • Hårtype: Det er logisk, at du skal vælge et glattejern alt afhængig af om du har kort, langt, stort, tyndt eller måske fedtet hår. Her er størrelsen på pladerne det vigtige til det store hår, helt ligesom de mellemstore plader f.eks. er velegnet til at skabe krøller.
 • Keramik: Hold dig langt væk fra helt billige modeller med varmeplader af jern der kan være med til at ødelægge dit hår på sigt. Keramiske varmeplader er mest skånsomt mod dit hår og meget mere effektiv til at glatte håret. Varmen bliver nemlig fordelt forskelligt i forhold til materiale. Den hurtige og lige fordeling vil logisk nok skåne håret bedst muligt, da en ujævn fordeling vil betyde, at glattejernet ikke glider stødt og frit gennem håret men kan ”låse sig fast” hvor varmen måske er lav.
 • Vægt & håndtering: Glattejernet skal selvfølgelig være nem at bruge for dig. Her er en snurrefri ledning i en god længde måske det rigtige, for en kort ledning en morgen hvor du har travlt, kan være ret så irriterende. Vælg vægten eller udformningen der passer til dig. Den gode gennemsnitsvægt for et glattejern på omkring 400 gram.
 • Udformning: Størrelsen på varmeplader er afhængig af din hårtype, hvor du med det store hår, selvfølgelig skal vælge de store varmeplader på ca. 4 cm. Mellemstørrelse varmeplader på omkring 2,5 cm. er dog som udgangspunkt også fint nok, alt afhængig af materiale og kvalitet. Hvis kvaliteten er god, kan du sagtens bruge det til tyndt, langt, kraftig eller måske det lange hår.

Hvilke glattejern modeller er bedst til tykt hår?

Vi har fundet 5 forskellige modeller, der er velegnet til dig med det lange, kraftige eller tykke hår. Modellerne kommer i forskellige priser og brands, hvor GHD som altid, selvfølgelig er med på listen.

GHD GOLD MAX TIL DET LANGE ELLER TYKKE HÅR

GHD Platinum er flagskibet indenfor GHD. Det engelske brand byder på forskellige modeller men også i forskellige serier. Her er GHD Max som også kommer i Gold serien som Gold Max, lavet i IV og V serien.

GHD Gold Max giver dig den høje kvalitet i materiale og ydeevne som det engelske firma indenfor elektriske hårprodukter er verdensberømt for. Modellen er nok det bedste glattejern til det kraftige hår, blandt de viste modeller her.

Modellen byder på de store varmeplader og samme egenskaber som du finder i GHD V Gold Classic glattejernet. I forhold til Gold Classic modellen er design og isolering optimeret til bedre brug for dig og dit hår. Du får nemlig et bedre ergonomisk greb ved, at jernet er blevet afrundet. Ledningen knækker ikke og så er materialet også optimeret med bedre isolering i designet.

Du får et glattejern der tager omkring 20 sekunder at varme op til jævn fordelt varme over hele pladen, hvor genopvarmningen sker fem gange i sekundet. Ligesom med alle andre GHD modeller, kommer styleren med en konstant temperatur på 185 grader.

specifikationer
 • God til kraftig eller langt hår
 • 4 cm. varmeplader
 • Keramiske varmeplader
 • Buede plader
 • 20 sekunder opvarmningstid
 • Temperatur 185°C
 • 2,7 m. drejeledning

REMINGTON PROLUXE STRAIGHTENER S9100

En model til noget billigere pris er Remington ProLux S9100 glattejern. Modellen har været topscorer i glattejern test hos Bäst-i-test.se og andre testsider.

Glattejernet er ikke GHD men dog tæt på. Du får nemlig keramiske varmeplader til at skåne dit hår bedst muligt og give en glatning i den høje kvalitet. Modellen har fået stor ros for at skabe et flot resultat, der holder i 24 timer. Helt ligesom en hurtig og jævn opvarmning og fordeling af samme, får topkarakter.

Glattejernet kommer med den innovative opvarmningsteknologi kaldet ”OPTlheat-teknologi” og sammen  med Ultimate Glide belægning, giver Remington glattejernet det perfekte resultat i dit store hår.

Glattejernet kommer med mulighed for at indstille temperaturen på 9 forskellige stadier fra 150 til 230 grader. Her er en af ulemperne ved modellen, nemlig knapperne til at indstille temperaturen sidder en smule forkert til at skifte temperaturen under brug.

specifikationer
 • Resultat der holder 24 timer
 • Keramiske varmeplader
 • Brede varmeplader
 • 9 temperatur indstillinger
 • 3 m. ledning
 • 15 sekunder opvarmningstid

L’OREAL PROFESSIONEL STEAMPOD 3

L’Oreal damp glattejernet er i høj kvalitet, pris og velegnet til alle hårtyper, hvilket også gælder det tykke, kraftige og lange hår.

Damp glattejernet fungerer teknologisk lidt ligesom glattebørsten, hvor dampen er med at gøre glatningen nemmere, bedre og mere skånsom end almindelige modeller.

L’Oreal Steampod bruger damp keratin der forebygger og plejer håret. Der anbefales demineraliseret vand, men du kan dog godt bruge almindelig postevand i tanken til damp.

Styleren har intelligent varmekontrol til bedre ydelse og skånsom mod håret. Her findes der 3 indstillingerne til varmen, der kan indstilles fra 180 – 210 grader.

Modellen er en opgraderingen af den testvindende Steampod v2, hvor version 3 har fået et bedre og lettere design.

specifikationer
 • Damp glattejern
 • Velegnet til alle hårtyper
 • Indbygget vandtak og kam
 • 78% færre skader
 • 360 grader ledning

DAFNI HAIR GLATTEBØRSTE

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush er den originale glattebørste.

Modellen er optimeret siden den første udgave, og Dafni glattebørsten er en af de bedste indenfor typen. Styleren er kåret som bedst i test hos mange testsider for sit hurtige og gode resultat.

Dafni glattebørsten er velegnet til selv det tykke hår, hvor du med teknologien og børsten, hurtigt kan glatte håret inden du skal ud af døren.

Glattebørsten kører med samme faste temperatur på 185 grader, som også engelske GHD bruger. Modellen har en effekt på 400 watt, og har en hurtig og god fordelingen af varmen.

specifikationer
 • Keramisk glattebørste
 • 400 Watt effekt
 • 2 meter ledning
 • Opvarmning under 1 min
 • Auto-sluk
 • Varmeafvisende taske medfølger

BABYLISS ST327E DIAMOND CERAMIC GLATTEJERN

Babyliss Diamond Ceramic glattejern i høj kvalitet i den billige prisklasse. Babyliss glattejernet er velegnet til mellemlangt og langt hår.

Du får en styler med en hurtig opvarmning på 10 sek. Styleren har temperaturkontrol, hvor den selv kan indstille til den rette temperatur efter hårtypen.

Varmepladerne er slanke på 28 mm. og kommer med keramisk diamant belægning. Det giver dig et godt glid gennem håret, som ikke hiver eller river.

Glattejernet har sin fordel i kvalitet til prisen, hvor styleren er ganske brugervenlig, god at holde ved og har en 2.5 meter drejeledning.

specifikationer
 • Keramisk glattebørste
 • 400 Watt effekt
 • 2 meter ledning
 • Opvarmning under 1 min
 • Auto-sluk
 • Varmeafvisende taske medfølger

Få tips om glattejern på bloggen

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?Hvad og hvorfor en styling handske?Når du skal bruge elektriske stylingredskaber til håret som krølle- eller glattejern, skal håret selvfølgelig beskyttes. Her gælder det om at bruge et glattejern i en...

5/5 (1 Review)