MULTI STYLER TIL AT KRØLLE ELLER GLATTER

Babyliss Multistyler er en 3-i-1 styler til at skabe forskellige frisurer med håret.

Hvis du ønsker at lege med håret hver dag, kan du skaber både krøller eller det glatte look med styleren. Du kan nemlig bruge styleren som krøllejern, glattejern eller som crepejern.

Er det så noget værd i forhold til de andre Babyliss glattejern? Det er, hvad du finder svar på her. Og måske inspiration til at finde den bedste styler til dit behov.

HVAD FÅR DU MED BABYLISS MULTISTYLER?

Du får som sagt et multifunktionelt stylingsredskab til alle hårtyper der giver dig tre forskellige funktioner. Du kan skabe det bølget, crepet, vilde, klassiske eller måske det glamourøse look.

Sættet fra franske Babyliss kommer med 10 forskellige dele der kan udskiftet til den stil, som du ønsker at lave. Delene er belagt med Babyliss Sublime Touch belægning, så du skåner håret under styling hvor varmen ledes med en konstant temperatur på 170 grader.

Brugen er glattejernet er gjort nemmere med en drejeledning. Sådan en burde være obligatorisk på alle elektriske hårstylers for den nemme brug.

ANVENDELSE AF 3-I-1 MULTISTYLEREN?

Du kan glatte dit hår med multistyleren. Helt ligesom du kan samle den som krøllejern og skabe krøller. Derudover, så krepper det også dit hår hvis du omdanner styleren til et kreppejern.

Ligesom med alle andre produkter, så skal du selvfølgelig have tørret håret og bruge et godt varmebeskyttende produkt, da styling og høj varme kan være skadeligt for håret. Se videoen her, hvor du får vist lidt om hvordan styleren bliver omdannet til andet formål ud af de tre forskellige muligheder.

SPECIFIKATIONER

Pris: 298,- kr.

Disse specifikationer på Babyliss Multistyleren fortæller præcist hvad du får med den:

 • 32mm krøllejern til store krøller
 • 19mm krøller til klassiske krøller
 • Spiral form til det perfekte look
 • Brush sleeve til bløde krøller og volume
 • Crepe plader
 • 3D wave plader
 • Glatteplader
 • 3 clips
 • 12 hårnåle
 • Maksimum temperatur på 180 C
 • Alle metaldele har sublim touch belægning

HVORFOR DENNE STYLER?

Hvis du vil have et billigt produkt frem for 3 dyre produkter til hvert sit formål, så kunne denne styler være lige dig. Hvis du er på udkig efter et kvalitets produkt. Et produkt der ikke bare giver dig det glatte og flotte hår, men også skåner håret bedst muligt, er denne multistyler ikke god nok.

Til 298 kr. er det svært at finde et lignende glattejern tilbud der byder på tre produkter som crepejern, krøllejern og glattejern, især hvis du gerne vil have topkvalitet. Derfor anbefaler vi helt klart, at du overvejer udvalget af bedste glattejern eller de nyere glattebørster, som du finder alt om her på Glattejernet også til at glatte og skåne håret bedst muligt.

3.6/5 (13 Reviews)