CLASSIC EN AF DE BILLIGSTE GHD GLATTEJERN

Overvejer du at købe en GHD Classic IV Styler til at skabe det glatte look? Og måske også til det modsatte, nemlig et flot voluminøst hår?

Fordelen ved en GHD styler udover den høje kvalitet, er nemlig at styleren ofte kan andet end glatte. Det er en af de gode fordele ved at betale det mere for et glattejern af kvalitet.

HVAD FÅR DU MED CLASSIC IV GLATTEJERNET?

Med køb af dette Gold glattejern der kan findes på udsalg eller tilbud, får du et rigtig godt glattejern til billigere penge end flagskibet GHD Platinum styleren.

IV styleren har været populær i rigtig mange år af den simple grund – Du får et flot og glat hår på den skånsomme måde.

IV modellen er en videreudvikling af den klassiske GHD model. IV modellen er bygget på de samme principper om alsidighed i en kvalitet med keramiske varmeplader der skåner håret bedst muligt. Modellen er blevet tildelt topkarakterer ved f.eks. Bäst-i-Test.se og Test.de der giver prædikatet professionelt produkt. Her kan det gode alternativ være en GHD eller Dafni glattebørste der ligger i nogenlunde samme prisklasse og velegnet til samme hårtyper.

Du får nemlig et alsidigt glattejern der er nemt at anvende og selvfølgelig kan glatte håret, men også skabe krøller, bølger eller volume. Alsidigheden er en god bonus, for det giver dig mulighed for totalt at ændre dit look, uden at du skal købe et andet elektrisk apparat.

Det at glatte håret er selvfølgelig det væsentlige. Stylingen klares med Gold Classic modellen der beskytter håret ved hjælp af kvaliteten i varme afgivelse og styring. GHD giver en hurtig og konstant temperatur på 185 grader, der selvfølgelig er jævn fordelt over hele den keramiske plade.

Den lange ledning på glattejernet er klart en dejlig ting for den gode anvendelighed, og noget der burde være obligatorisk på alle glattejern.

Se videoen lige her med anmeldelse af produktet, der dog er på engelsk:

SPECIFIKATIONER PÅ GHD CLASSIC GLATTEJERN

Pris: 938,- kr.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for specifikationerne på denne gode og faktisk også den billigste model indenfor GHD stylers:

  • Reducerer statisk elektricitet ved at afgive negative ioner der giver skinnede hår
  • Keramiske varmeplader der skaber en anti-statisk overflade
  • Konstant varme på 185° C
  • Indbygget sensor der opvarmer jernet 5 gange i sekundet
  • 20 sekunders opvarmningstid
  • Sleep-mode der slukker efter 30 min. inaktivitet
  • Tilpasset til at bruges over den meste af verden ved tilpasning af strømspænding
  • 2,8 meter drejbar ledning

HVORFOR KØBE EN GHD CLASSIC IV STYLER?

Hvis du bruger et glattejern på stort set daglig basis, skal du ikke spare penge på kvaliteten men lave den fornuftige langsigtet investering for hårets skyld.

Du sparer ganske vist mange penge ved at købe et billigt glattejern frem for GDH. Her ligger priserne fra 1000 kr. til 1600 kr. alt afhængig af modellen. Hvor GHD Gold V, GHD Glide Hot Brush eller denne Classic IV styler koster lige under 1000 kr. Du sparer dog samtidig også på kvaliteten ved at finde det billige produkt som glattern tilbud, for også kvaliteten til at skåne håret er det billigere i forskel på de dyrere og billigere stylers.

Grunden til at du skal købe et glattejern i kvalitet, er selvfølgelig for at skabe det flotte look. Men så sandelig også for at skåne dit hår fra især varmeskader. Indmaden i form af varmelegeme er nemlig forskellen på at skåne og beskadige håret. Og her er den højere pris for et godt produkt som GHD givet bedre ud på den lange bane.

5/5 (1 Review)