GHD EClipse Styler

GHD 3 GENERATION GLATTEJERN I HØJ KVALITET

Modellen er udgået og sælges ikke mere

GHD Eclipse styler er 3 generations type fra GHD, der er en videreudvikling af V glattejern. En revolution da modellen kom frem, men er i dag afløst af 4 generations jernet, Platinum Professionel styleren.

At modellen er udgået betyder dog ikke, at du ikke får et godt glattejern, der kan give dig den gode glatning. Du får nemlig et glattejern med 6 sensorer og den patenterede tri-zone teknologi til at give og fordele det vigtigste på et glattejern, nemlig den jævne varme til at glatte håret korrekt.

HVAD FÅR DU MED GHD ECLIPSE STYLEREN?

Med GHD får du absolut kram, og Eclipse modellen er god til alle hårtyper og det er selv genstridig og kraftig hår. Eclipse er generations afløseren til generation 2 med GHD V Gold styleren, og kommer med det smarte Tri-Zone teknologi, der giver den konstante temperatur til at glatte håret rigtigt med.

Den rigtige temperatur er, hvad der giver dig det smukke glatte hår og samtidig skåner håret mest muligt. Temperaturen er på kun 185 grader, hvilket ifølge GHD egen forskning, er det optimale temperatur til at glatte med. Klart den bedste løsning frem for billigere modeller hvor temperatur går fra 120 til 220 grader.

185 grader er den temperatur, hvor du kan smelte glas, hvilket er samme tilstand hvor du skader håret mindst muligt samtidig med at du former det. Hvis du bruger højere temperatur, så ødelægger du håret. Ved lavere temperatur, så udtørrer du håret.

Du kan se denne video om hvordan du bruger glattejernet:

SPECIFIKATIONER

  • God til alle hårtyper
  • Flot design
  • Tri-Zone opvarmningsteknologi
  • 20 sekunder om at varme op
  • 6 sensorer til fordeling af varmen
  • Konstant temperatur på 185°C
  • Sleep-mode ved 30 min. inaktivitet
  • Kommer med fod
køb GHD Eclipse glattejern som det gode tilbud

ALTERNATIV TIL ECLIPSE GLATTEJERNET?

Eclipse er godt glattejern, men er GHD 3 generation og blevet udfaset. Derfor kan du med fordel overveje 4 generations afløseren Platinum GHD glattejernet.

Platinum er flagskibet blandt GHDs glattejern. Modellen har nyere og bedre bedre teknologi og design, men prisen følger kvaliteten, og begge ting er i den høje ende.

Køb/Læs mere om Platinum her
5/5 (2 Reviews)