GHD V Gold Classic

KLASSISK STYLER FRA DET ENGELSKE BRAND

GHD V Gold Classic styler er den forbedret version af den klassiske V 2 generations styler. Du får et optimeret GHD glattejern, der giver dig bedre glatning og beskyttelse af håret end originalen. Helt ligesom modellen kan skabe forførende krøller.

Gold versionen kommer med en række forbedringer der både giver det flottere hår, men også sørger for den optimale beskyttelse. Sammenlagt med prisen i forhold til nyere modeller, kan disse ting være gode grunde til at overveje denne model.

HVAD FÅR DU MED GHD V GOLD STYLER?

Prisen ligger på omkring 1000 kr. og kan gøres lidt billigere ved udsalg og tilbud. Til trods for den høje pris får du et godt produkt.

Du kan skabe det perfekt glinsende og glatte hår, da styleren kommer med nano-silver belægning på keramikpladerne til det lette glid gennem håret. Pladerne er blevet optimeret, og ikke bare med den smarte glatte belægning, men også i udformningen, da pladerne er blevet mere buet, smidige og veludformede.

GHD V Gold varmepladen fordeler varmen konstant og over hele fladen med samme temperatur på 185 grader. Det er med til at gøre håret glat på den rigtige måde, så du ikke skal køre igennem håret mange gange, og derved begynde at brænde og brække det. Derudover, er det samtidig med til at beskytte håret bedst muligt, både med GHD’s faste temperatur på ca. 185 grader, men også med den helt rigtige belægning der ikke brænder håret.

Selve anvendelsen har også fået et ansigtsløft. Glattejernet ligger godt i hånden og den ydre skal er også blevet forbedret, så den er kølig at røre ved under brug. Det med at brænde fingrene er et kendt problem, som især gør sig gældende på ældre modeller og de billige glattejern, men ikke med Gold versionerne i de fire forskellige GHD generationer.

Se videoen her med introdution til GHD Gold serien

HVORDAN DU ANVENDER GOLD V GLATTEJERNET?

Du har sikkert ganske god viden om hvordan man bruger et glattejern, men du skal ikke snydes for den smarte måde at anvende GHD Gold V styleren.

 • Tænd for styleren og vent ca. 20 sekunder som er opvarmningstiden
 • Brug dit varmebeskyttende spray der altid skal bruges inden anvendelse af glattejern
 • Du skal dele håret op i fire forskellige sektioner, og så arbejde dig udad til spidsen i et roligt tempo. Dette glattejern vil nemlig glide ubesværet gennem håret, og derfor gælder det om at finde det tempo der betyder, at hver sektion bliver glattet første gang

Så enkelt er det at bruge dette glattejern, hvor det er bare er det rigtige glid, som du skal øve dig på et par gange.

SPECIFIKATIONER PÅ V GOLD

Pris:989,- kr

Det gode 2 generations glattejern i Gold kollektionen som er den forbedret version af 1 generation GHD Classic IV styler, der kommer i det strømlinet design med gode egenskaber.

 • Skab det sunde og glatte look
 • Nye forbedre varmeplader
 • Keramisk glattejern
 • Nano-silver belægning
 • Opvarmningstid på 20 sek.
 • Super glatte plader
 • Temperatur på 185°C
 • Sleep mode på 30 minutter
 • 2.7 m. drejeledning
 • Med ION-teknologi
 • Indbygget spændingsomformer

HVORFOR KØBE DENNE GHD STYLER?

Styleren er af ældre generation, og der findes bedre modeller som f.eks. GHD Platinum Professional styler, der er 4 generation og flagskibet i den gode kvalitets brand. Dog er prisen væsentlig mindre for dette generation V glattejern, og dybest set, så sparer du penge ved at købe V Gold modellen, som sagtens kan give et flot og glat hår til almindelige hårtyper.

4.4/5 (5 Reviews)