HVORFOR IKKE ET GODT DANSK GLATTEJERN?

Et HH Simonsen glattejern kan være værktøjet der hjælper dig med at skabe det perfekte look – hvad end du har lyst til det glatte, kruset, vilde eller flade hår.

Der findes mange gode glattejern mærker som Babyliss glattejern eller GHD, og imellem disse gode mærker finder du også det danske brand indenfor elektriske hår redskaber.

HVORFOR ET HH SIMONSEN GLATTEJERN TIL LOOKET?

Det er selvfølgelig en smagssag om man vil bruge et elektrisk redskab til håret. Overdrevet og forkert brug vil gøre skade, og her findes også brugen af et for dårlig fladjern eller glattebørste til håret. Du vil nemlig højest sandsynlig beskadige dit hår på sigt, hvis du bruger et dårlig glattejern fremfor en af de bedre som f.eks. HH Simonsen.

Skån dit hår med et ordentlig produkt, der dog koster det mere, men så får du også så meget bedre beskyttelse af håret, og ikke mindst det flottere look.

Mange dårlige glattejern er lavet af dårlig materiale. Varmelegemet er nemlig hvad der ret ofte adskiller et godt glattejern fra et dårligt. De dårlige glattejern kommer også med jern materiale, hvor de dyre modeller kommer med keramikplader – det er keramik belægning ovenpå aluminium men dog meget bedre end jern. Derudover er også bredden vigtigt for at undgå f.eks. knækkede hår.

Et godt redskab der skåner håret og samtidig ikke ligger i den helt dyre ende, det er primære grunde til hvorfor du skulle vælge et fladjern fra HH Simonsen – Og så selvfølgelig at bruge samme redskaber som de kendte, for mon ikke de fleste berømtheder har et glattejern med sig overalt.

BRUG GLATTEJERNET RIGTIGT

Du ved det selvfølgelig allerede, men husk at når du bruger glattejern til håret, så bliver dit hår langsomt både tørt og slidt på grund af varmen fra jernet, der er hårdt for håret. Det er grunden til, at du altid skal bruge noget heat protection spray der giver beskyttelse imod varmen, som der logisk nok kommer ved brug af glattejern.

Brug ikke glattejernet for ofte, hvor især de yngre piger har en tendens til at glatte deres hår flere gange om dagen, hvilket skaber rigtig meget slid på håret.

Hvis du bruger et glattejern for meget, så bliver håret tørt og kan knække, hvilket selvfølgelig ikke betyder at håret er smadret totalt, men det skal dog vokse ud igen før det ser pænt ud igen.

HVILKET HH SIMONSEN GLATTEJERN SKAL MAN KØBE?

Der findes en del modeller i mærket, og derfor giver vi dig her på Glattejernet.dk en oversigt over de bedste og mest populære glattejern i det danske brand.

HH SIMONSEN SIGNATURE STYLER

HH Simonsen har skabt Signature serien som indeholder den teknologi og er deres ”state-of-the-art” apparater indenfor hårstyling.

Signature Styler fra danske HH Simonsen er deres nyeste model. Du får en eksklusiv keramisk styler der kan bruges i salon og privaten. Glattejernet er velegnet til alle hår længder og typer.

Signature Styler er nem at bruge og kan komme godt ned i hovedbunden. Vægten er ganske lav og styleren ligger i godt i hånden selv til længerevarende brug.

Stylerens plader på 44 mm. er belagt med en kombination af titanium, turmalin og olie der sikrer en skånsom glatning.

Opvarmningen når maksimal temperatur efter kun 5 sekunder. Du kan indstille temperaturen fra 50 – 232 grader via touch sensor i håndtaget.

HH Simonsen Signature Styler har autosluk efter 20 minutter.

Specifikationer
 • Stilrent design
 • 4,2 cm. brede plader
 • Touch temperaturindstillinger
 • LED display
 • Vægt: 240 gram
 • Sleep-mode
 • Drejeledning på 3 meter

HH SIMONSEN TRUE DIVINITY MK2 STILLWATER

True Divinity MK2 Stillwater er et godt glattejern i mellemklassen på omkring 5-600 kr.

Varmepladerne er dobbelt titanium- og teflon coatede, som er med at gøre glatningen smidig og samtidig beskytte håret bedst muligt mod varmen fra pladerne. Olie og turmalin forsegler det yderst lag af håret.

Brugen af glattejernet er dejlig behagelig, da designet kommer i den slanke version, vægten på glattejernet er dejlig let og styleren kommer med en 3 meter fleksibel gummiledning.

Absolut et anbefalesværdig glattejern der samtidig koster ca. det halve af et GHD Glattejern, og faktisk 1/3 af prisen på Flagskibet GHD Platinum styler.

Specifikationer
 • Havblå farve
 • Dobbeltcoated keramiske overflader
 • Plader belagt med turmalin, olier og teflon
 • Ergonomisk
 • Letvægt
 • Temperaturindstillinger fra 120 – 220 grader
 • Sleep-mode
 • Opvarming på 10 sek.

HH SIMONSEN TRUE DIVINITY GLATTEJERN BLACK SPARKE

Hvis du leder efter et klassisk godt glattejern, så er True Divity glattejern black sparkle produktet fra 2013 kollektionen, et jern du ikke går galt med.

Glattejernets design ser ikke ud af meget, men indvendigt indeholder det den bedre kvalitet end de billige modeller.

Fladjernet er udviklet til især det skandinaviske marked, da det henvender sig især til kvinder med fint og lyst hår, som er toneangivende i Skandinavien. Glattejernet kommer med nye teflon-belagte varmeplader der er beregnet til netop denne hårtype.

Udover et godt jern til håret, så får du også en smart digital indstilling af temperatur, helt ligesom jernet kommer med auto sluk efter 60 minutter ved ingen brug.

Nem glid i håret og god sikring imod brandskade på håret kommer ved hjælp af de teflonbelagte keramiske varmeplader.

Den medfølgende taske kan bruges som underlag til det varme glattejern.

Specifikationer
 • Varmepladerne er behandlet med olie der hjælper mod skader på håret
 • Digital temperaturmåler
 • Sleep-mode funktion der sikrer slukning efter 60 minutter
 • Kommer med 3 meter ledning

HH SIMONSEN GO MINI POCKET STRAIGHTNER

Billig HH Simonsen mini-glattejern til under 200 kr. er velegnet til en korthårsfrisure, bukke pandehåret eller som weekend glattejern.

Varmepladerne er keramisk coatede men kommer dog i metal versionen under, som ikke er verdens bedste materiale i forhold til at skåne håret.

Størrelsen på glattejernet er den bedste egenskab, for det er nemt at have i rejse- eller håndtasken.

Specifikationer
 • Mini glattejern
 • Keramiske coated plader
 • Vippeplader
 • Max temperatur på 200 grader
 • 2,4 meter ledning
3.1/5 (22 Reviews)