Søger du gode hårpleje gaveideer der kan bruges både som privat eller firmagave?

Hvis du mangler inspiration til forskellige gode produkter til hårets skønhed og sundhed, så har vi her på Glattejernet samlet et udvalg af gode produkter. Du kan selvfølgelig finde mange andre slags gaveideer indenfor alt som mulighederne her, men i dette indlæg nøjes med dog med ideerne der plejer og forskønner håret.

Selvfølgelig et godt glattejern

Den første gaveide er selvfølgelig et godt glattejern til hende der bruger sådanne. Her finder du mange forskellige typer og priser, hvor det bedste Babyliss glattejern er i en rigtig god kvalitet og pris. Dog finder du en noget højere kvalitet der til gengæld også kommer i den højere pris med et engelsk GHD glattejern.

Alt afhængig af gavebudgettet, så finder du de bedste priser og produkter fra omkring 250 kr. og opefter på vores glattejern tilbud side.

Hårtørrer som gave

Et andet elektrisk hårapparat der kunne være den lækre gaveide til hende, er en hårtørrer i den gode kvalitet. Bosch PHD9760 til 360 kr. ved Skousen er klart en testvinder i kvalitet og pris. En super god hårtørrer i et rigtig godt prisleje. I den helt dyre ende finder du GHD Aura hårtørrer som er et super lækkert produkt, men koster ogsså væsentlig mere en den gode Bosch. Andre gode hårtørrer kunne være Babyliss Pro der ligger i samme prisleje som Bosch føntørreren.

Det bedste krøllejern i gave

Måske hende du leder efter en god hårpleje gave til, elsker at skabe smukke krøller med sit hår. Her kunne et lækkert krøllejern måske være det perfekte valg som årets julegave, fødselsdagsgave, værtindegave eller anden anledning. Til 299 kr. finder du Remington Pro Spiral Curls krøllejernet som er et af de bedste krøllejern i den billige ende. I den dyre ende er et af de bedste krøllejern, det fede Babyliss C1200e som koster omkring 650 kr.

En lækker hårkur i gave

Hårkur er en anden ting der kunne være den lækre gaveide. Du finder mange lækre mærker, typer og priser hvor Henna byder på de lækre produkter til håret. Alternativt kunne en økologisk kokosolie måske være det helt rigtige. Se udvalget af forskellige lækre hårkure i creme ved Helsebixen lige her.

Stylingcreme

Til hende der gerne vil have fylde i håret efter hårvask, så kunne en lækker stylingcreme måske være den rigtige gave til der hjælper med det. Kevin Murphy er et eksklusiv produkt der kan tilfører masser af tekstur og fylde i frisuren. Paul Mitchell er et andet anderkendt brand i lækre produkter indenfor voks og styling.

Lækker hårfarve

Hvis hun typen der elsker at forny sig og prøve nyt hele tiden, så har hun måske også en tendens til at skifte hårfarve ofte. Her kunne du give den gode billige gaveide med hårfarve i en lækker kvalitet. Henna hårfarver i de gode økologiske produkter, kommer i en lækker kvalitet og sortiment som hun måske vil bifalde.

Tørshampoo

Hvis hun elsker sit hår så kunne du give hende en god tørshampoo. Det er selvfølgelig et af de anderledes produkter til en skønhedsgave til kvinder, men dog noget som de fleste bruger på daglig basis. Her kunne det lækre produkt der måske koster mere end hun plejer at købe for, være en kærkommen og lækker ting for hende at få i hårplejegave.

0/5 (0 Reviews)