Hvordan du glatter håret der giver følelsen af silke og glat look?

Har du ofte stået og glattet håret, hvor du har haft følelsen af at håret faktisk ikke føles glat eller lækkert?

De fleste af os vil jo gerne køre fingrene igennem det bløde og glatte hår. Det giver den dejlige følelse af at håret er rigtig glat og samtidig føles som lækker silke.

Du kan faktisk opnå denne følelse og look med et par enkle tips til at bruge dit glattejern på den rigtige måde. Og ikke mindst det vigtigste i denne sammenhæng, bruge de rigtige remedier for at få den dejlige silke følelse.

Hvordan du opnår den lækre silke følelse når du glatter håret

Det vigtigste du skal bruge hvis du vil opnå følelsen af glat silkeblødt hår, er at bruge masser af fugt. Fugt der giver den gode dybe hydrering af håret, vil hjælpe dig til at opnå det bløde hår.

Der skal som sagt bruges et par enkle remedier. Det første er selvfølgelig et kvalitets glattejern med keramiske plader som f.eks. et godt HH Simonsen glattejern, der byder på god kvalitet i mellemklassen – Find et kvalitets udvalg lige her. Derudover, så skal du bruges avokadoolie, olivenolie og leave-in-balsam spray.

Disse 4 ting er hvad du skal bruge af remedier, og den enkle fremgangsmåde ser ud som her:

  • Det første du gør, er at gøre håret vådt. Brug olien i håret der dækker fra rod til spids, og lad den sidde et minut. Vask olien ud af håret igen, og allerede nu vil du føle at håret er blevet blødere.
  • Tør dit hår på den skånsomme måde så du undgåer fald i fugtniveauet, og red håret igennem med en fintakket kam.
  • Del dit hår op i sektioner for at gøre glatningen nemmere og samtidig opnå, at alt hår bliver glattet. Håret skal selvfølgelig være redt igennem inden, så der ikke er filtret hår.
  • Glat de forskellige sektioner du har delt håret op i, hvor du starter ved hårrødderne og bruger dit glattejern med keramiske plader på den rolige og langsomme måde hele vejen ud til spidserne.
  • Når du er færdig med glatte hele håret, så fordeler du avocadoolien i håndfladerne og fordel det blidt i hele håret. Denne naturlige olie vil give håret et flot glinsende look samtidig med, at du opnår en lækker silke følelse.

Så enkelt er det faktisk at glatte håret og opnå den dejlige følelse, hvilket selvfølgelig kræver, at du ikke laver de gængse fejl når du glatter dit hår, for glatningen med kvalitets styleren skal selvfølgelig gøres rigtigt.

 

0/5 (0 Reviews)