Hvordan du laver krøller med en GHD styler?

Det er ret praktisk at vide, hvis du gerne vil undgå kombinationen af, at bruge et krøllejern og et glattejern til hver sin funktion, når nu løsningen i den gode kvalitet faktisk eksisterer.

Vi har her på Glattejernet prøvet at give dig den enkle løsning til at besvare dette spørgsmål, som du finder lige her.

Lav krøller med din GHD styler

Fordelen ved at investerer en højere pris for et kvalitets GHD glattejern er, at du får muligheden for at bruge styleren til at skabe både flotte krøller og at glatte håret.

Du får et godt kvalitets produkt med en GHD styler, for den skaber den konstante varme og temperatur, hvilket er nødvendigt til at style håret. Der findes dog forskellige modeller i GHD, og her får du kvalitet med alle produkterne, hvor de hver især har sin fordel, alt afhængig af, om du vil skabe de store eller mindre krøller.

Hvordan du skaber krøllerne?

For at skabe krøller med din styler, skal du bruge følgende ting:

Disse få ting er, hvad du skal bruge til at skabe krøller. Håret skal selvfølgelig vaskets inden, da du opnår mere glatte og skinnede krøller med rent hår. Derudover, skal du huske, at håret skal være tørt inden brug af GHD styleren for at mindske muligheden for varmeskader på håret.

  • Brug et varmebeskyttede produkt i det gennemredte hår så du ikke brænder dit hår.
  • Del håret op i fem sektioner med 2 foran, 2 i nakken og en enkelt sektion i toppen, for så opnår du et ensartet look.
  • Start ved roden af en tot hår fra en af de 5 sektioner, og brug styleren vertikalt, hvor du klemmer rundt om totten, så jernet lukker. Roter 180 grader med dit glattejern og kør jernet ned gennem håret til du når enden, hvor du løsner i grebet så krøllen kommer fri.
  • Slut af med at bruge noget hårdspray med hold hvis du ønsker det defineret look, eller måske gå efter et mere pjusket look ved at tilføre noget serum til krøllerne.
0/5 (0 Reviews)