Hvordan du ser om det er en falsk GHD Styler?

Det kan virke lidt omsonst, for findes der virkelig falske kopier af det populære GHD glattejern?

Til det, kan man kun sige: Selvfølgelig gør der det, for GHD ligger jo i den dyreste ende af de mange forskellige glattejern mærker. Du får nemlig et glattejern i top kvalitet, og udvalget strækker sig over forholdsvis mange modeller med den ægter GHD styler.

Med GHD finder du jo de fire forskellige kollektioner. Hver kollektion finder du flere forskellige modeller, farver, limited editions og andre modeller indenfor hver kollektion. Samlet set, giver det rigtig mange forskellige gode kvalitets modeller.

Derfor kan du støde på falske stylers i brandet, der er blevet kopieret af ret mange firmaer og ikke kun lyssky kinesere med hang til at kopierer alt for at tjene hurtige penge.

Problemet ved de falske glattejern er, at kvaliteten absolut ikke er i samme stil som GHD. Du får dog stadig lov til at betale en høj pris for kopien, men får som regel, en kvalitet der slet ikke måler sig med prisen i form af holdbarhed, ydeevne og ikke mindst, beskyttelse af dit hår.

Brug de nedenstående tips når du kigger efter en GHD styler, og det skal straks siges, at der ikke er observeret falske stylers blandt de danske forhandlere, så du skal ikke frygte at købe et i Danmark.

Brug altid en rigtig forhandler

Du undgår nemmest at købe noget juks, ved at bruge en rigtig forhandler og ikke mindst, købe ved sådan en frem for diverse auktionssider og lignede fra udlandet.

Det er nemlig ofte ved udlandske hjemmesider som f.eks. auktionssider, at der er registreret falske GHD glattejern. Om det skyldes en bevist handling eller uvidenhed ved disse, det skal være usagt. Problemet for dig som forbruger er, at du ikke opnår nogen garanti eller ombytningsret også selv om at du har opnået et super glattejern tilbud.

Er materialet plastik eller jern?

Det er selvfølgelig svært at spotte det ud fra et produktbillede på en webshop, og du kan først opdage om glattejernet er ægte eller falsk når du står med det i hånden – Tjek om dit nye GHD fladjern har metalhængsler eller ej.

GHD er i topkvalitet, og her kommer de forskellige stylere selvfølgelig med metalhængsler og ikke plastichængsler. Når man køber et GHD jern så betaler du ikke kun for brand, du betaler også for god kvalitet i materialer og teknik, og hvis glattejernet ser billigt ud, så er det med garanti ikke GHD.

Kvalitet & features

GHD er topkvalitet og det afspejler sig selvfølgelig også i kvaliteten og features.

Indpakningen i sig selv afspejler også om det er billigt i forhold til elendig indpakningspap, og selvfølgelig om der er serienummer på æsken. På selv glattejernet er der også et GHD hologram på ledningen og indersiden af jernet, hvor serienummeret står.

Serienummeret kan du indtaste på Ghdhair.com, og se om det er et fake nummer eller originalt.

Prisen er altid en sikker indikator

Et GHD produkt indenfor glattejern er dyrt i forhold til de fleste andre mærker, og den dyre pris er næsten en garanti for om glattejernet er falsk. Selvom du måske får præsenteret en super pris under det normale leje på 1000 – 1600 kr. så overvej om tilbuddet ikke er for godt til at være sandt, og måske faktisk vil være en dårlig investering, nu det potentielt kan skade dit hår.

Du får med garanti ægte produkter ved Nicehair forhandleren, hvor du selvfølgelig også må betale den høje pris som der er på GHD, men overvej om ikke det måske er den bedste investering både for håret og økonomien i det lange løb?

0/5 (0 Reviews)