Kan man undgå at ligne en med morgenhår når man vågner og skal hurtigt ud af døren?

Hvem kan sige sig fra at være temmelig træt om morgenen. Og måske selvforskyldt har for travlt til at nå et bad og dertilhørende tørring og opsætning af hår?

Hvis du har for travlt om morgenen til at nå et bad, og derfor nok gør det aftenen inden, så kan det faktisk være muligt at gå ud af døren med et flot hår. Helt den at skulle lave den hurtige hestehale eller dække håret til.

Du kan bruge et par enkle tips, som vi giver dig lige her på Glattejernet.

Forbered dig om aftenen inden du sover

Selvom man kan være frygteligt træt om aftenen ovenpå skole, arbejde, børn, fritid og andet, så er det dog på dette tidspunkt af dagen der er vigtigt.

Tag et bad om aftenen og brug tid på at vaske håret med shampoo og balsam. Og husk at bruge den fornødne tid på at føntørre håret på den rigtige måde.

Glat dit hår igennem med dit glattejern eller din glattebørste. Det skal gøres på den rigtige måde, hvilket betyder, at håret skal være helt tørt inden du går i gang. Det er vigtigt, at du undgår den fejl mange laver med at glatte håret der ikke er helt tørt. Du kan beskadige håret ved at det sprækker når det er fugtigt.

Sov på den rigtige måde

En måde at sikre sig bedst muligt under søvnen, er at sætte håret op i en stram hestehale. Du sikrer at toppen af håret er fladt ved det. Alternativet er at holde håret ud og lægge hovedet ned, så du ikke ligger på håret med dit hoved.

Problemet med uglet hår er selvfølgelig, hvis du kører rundt med hovedet, vender og drejer dig og bare sover uroligt. Det kræver nemlig, at du ligger forholdsvis stille om natten, for ikke at du skal få strittet og uglet hår. Det vil ske med den konstante friktion ved uro.

Et godt tips til at undgå statisk elektricitet i håret, er at sove på en hovedpude med silkebetræk. Det vil også sikre dig den gode gennemredning om morgenen, uden at det er uregerligt.

For når det bliver morgen, så burde du være i stand til at bruge en kam og have et hår der er klar til at gå ud af døren. Det kan tænkes at spidserne måske lige skal glattes hurtigt, og brug eventuelt noget hårspray til volume.

0/5 (0 Reviews)