Kerastase varmebeskyttende produkt

Beskyt dit hår mod styling og føntørring med den rigtige beskyttelse. Kerastase har brugt over 50 år på at forenkle deres mission – At give de bedste produkter indenfor skønhed til håret.

Det gør sig også gældende indenfor varmebeskyttende produkter. Et Kerastase varmebeskyttende produkt er ligesom deres andre hårprodukter, i en højere kvalitets- og prisklasse hvor du ikke bare får beskyttelse men også pleje af håret.

Varmebeskyttelse til håret er nødvendigt når du bruger et glattejern, krøllejern eller føntørrer, hvis du også gerne vil beskytte håret. Derfor har vi fundet et udvalg af de gode produkter indenfor Kerastase, hvor du måske finder det helt rigtige produkt til din hårtype.

Beskyt håret med en creme eller spray til at lægge en beskyttende hinde over håret mod varmen fra de elektriske apparater. Om du vælger at bruge et af de nedenståede Kerastase produkter eller et billigere brand, kan det ikke siges nok gange – beskyt håret mod at udtørre og blive ødelagt af varme.

Kérastase Ciment Thermique – stylingcreme

Størrelse: 150 ml.

Pris: 133,- kr.

En af de meget populære Kerastase produkter er denne Ciment Thermique stylingcreme. Ciment thermique har været et ikon produkt siden 2007. Udviklingen var baseret på at få et produkt der giver den optimale beskyttelse når du styler med krøllejern, glattejern eller en glattebørste.

Ciment Thermiques kommer med den tredobbelte teknologi:

  1. Termo-aktivation mod påvirkning af varme
  2. Vita-Ciment til at styrke og genskabe
  3. Vita-Topseal styrker hårets naturlige fedt og forsegler overfladen

Et godt produkt hvis du styler håret med elektriske hårapparater, hvor en spray til at glatte måske er nemmere.

Kérastase Discipline Fluidissime – Kruset hår

Størrelse: 150 ml.

Pris: 228,- kr.

Hvis du har kruset eller uregerligt hår, så er Discipline Fluidissime måske den gode varmebeskyttende spray for dig.

Denne Kerastase spray er med til at udglatte og pleje skællagets overflade. Det hjælper til reducering af frizz og modvirke krus samt virker anti-statisk.

Produktet giver ikke kun varmebeskyttelse når du føntørrer eller glatter håret, men giver det også pleje så håret får næring og styrke.

Sprayform er ofte det nemmere produkt til at fordele i håret, hvor GHD varmebeskyttende spray eller denne Fluidissime kan være det perfekte hårprodukt for dig.

Kérastase Nutritive Creme Magistral – tørt hår

Størrelse: 150 ml.

Pris: 189,- kr.

En god varmebeskyttende leave-in creme til tørt og ødelagt hår, er hvad du får med Kerastase Nutritive Creme Magistral cremen.

En plejende balsam der er skabt på Gluco-Active teknologi. Her får du en ultra rig creme der består af Ceramider, proteiner, Xylose og Lipider Glukose.

Cremen giver dit hår en god varmebeskyttelse fra ingredienserne, samtidig med, at dit hår får pleje og genopretter hårets fugtbalance.

5/5 (1 Review)