Disse simple tips til at bruge dit glattejern som du får her på Glattejernet, er hvad der kan hjælpe dig til at opnå det smarte, glansfulde og glatte look på den rigtige måde.

De fleste af os ejer indtil flere elektriske hår apparater til at style håret med, men mange laver fejl når de glatter håret, og det kan være med til at beskadige håret. Varme er det afgørende til at style håret, og her vil både keramiske, metal eller ION-plader ødelægge håret, hvis man bruger eller overforbruger det elektriske hjælpemiddel på håret.

Brug de følgende tips til hvordan du bruger dit glattejern på den rigtige måde.

Tips til at bruge glattejernet rigtigt

Når man bruger et glattejern, så gælder det om at beskytte håret på den bedste måde, og selvfølgelig opnå det lækre look. Disse tips her kan hjælpe både med det flotte look, og at opnå det på den rigtige måde.

Brug ALTID varmebeskyttelse i håret

For at beskytte dit hår mest muligt under glatningen, så skal du altid bruge et varmebeskyttende produkt som udvalget lige her, hvilke kan afhjælpe varmeskade samtidig med at du kan undgå krus i håret, hvilket “Sealed ends” produkter er specielt gode til efter føntørring.

Brug glattejernet på den rigtige måde

Det vigtigste er selvfølgelig også hvordan du bruger glattejernet i håret. Start altid fra rødderne og arbejd dig ud mod spidserne. Det gøres nemmest og bedst, ved at du deler håret op i 5 sektioner med 2 bagved, 2 foran og 1 sektion i toppen af håret.

Ved at dele håret op i sektioner, så sikrer du dig alt bliver glattet og det betyder, at jo mindre sektioner du vælger, jo glattere bliver håret.

Øv dig på den perfekte måde

Det gælder for alting, nemlig at man skal øve, øve og øve for at blive god. Det skal du selvfølgelig også med et glattejern, for du skal lære at bruge det rigtige tempo igennem håret, og hvis du ikke bruger et godt kvalitets produkt som f.eks. GHD med den konstante temperatur, så skal du også lære at bruge den korrekte varme.

Hold glattejernet rent

Ligesom alle andre apparater, så gælder det om at holde dit glattejern ren. Du bruger varmebeskyttende hårprodukter i samarbejde med glattejernet, og dette skal selvfølgelig renses af varmepladerne efter brug. For et rent glattejern giver den jævne varme fra varmelegemet, og dette er afgørende for det flotte look, samtidig med at glattejernet vil holde længere.

5/5 (1 Review)