Vi er heldigvis bedre stillet her i 2018 i forhold til håret og skønheden. I dag finder du gode kvalitets produkter til at sætte håret. Det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor glattejern og glattebørster, hvor du finder mange gode kvalitets stylers som GHD, HH Simonsen eller Babyliss glattejern.

Brug disse tips til hvordan du glatter håret med glattejern, som vi har samlet her på Glattejernet, så du opnår det smukke, skinnede og ikke mindst, glatte hår på den helt rigtige og nemme måde.

 

Den gode forberedelse af håret

Heldigvis er de dage ovre, hvor det med glatning af håret skulle gøres med en føntørre. Du kan nemlig ret nemt og hurtigt opnå det flotte glatte hår. Det kræver dog bare, at du starter ud med den gode forberedelse, så du opnår den perfekte glatning, og samtidig skåner håret bedst muligt.

Undgå de normale fejl når du glatter håret, som mange kvinder laver.

Først fejl hvis man kan sige det, er at håret ikke er vedligeholdt. Husk at besøge frisøren jævnligt, så du undgår tørre, grimme og spaltede spidser. Disse er nemlig med til at skabe krus i håret, hvilket jo logisk nok, ikke er smart til at opnå det glatte hår. Du kan selvfølgelig modarbejde krus, som kommer ved at håret måske tørrer ud, så skal du passe på med hårvasken.

Stort set ingen har brug har at vaske håret på daglig basis med shampoo, hvilket selvfølgelig er lidt anderledes med en god balsam der tilfører håret fugt.

 

Korrekt hårvask er første skridt

Start ud med at vaske håret som du plejer, hvilket igen skal understreges, at shampoo ikke er sundt på daglig basis.

Afslut din hårvask med koldt vand, for så vil dine hårstrå blive glattet ud på den flotte og blanke måde.

Tørring af håret er bedst uden hårtørreren, og ikke at frotterer håret. Derimod trykker du vandet ud af dit hår på den nænsomme måde med håndklædet. Det kan virke omsonst, men på denne måde undgår du at brække eller knække hårstråene.

Husk at håret skal være helt tørt, inden du går i gang med glattejernet.

 

Styling af håret

Selve stylingen er ganske ligetil, dog skal du huske at bruge den gode beskyttelse. GHD varmebeskyttelse eller en af de mange andre produkter, der beskytter mod varmen fra glattebørsten eller glattejernet, er absolut et must at bruge hver eneste gang, du bruger et glattejern.

Brug en styler af en ordentlig kvalitet. Det betyder et glattejern, der både kommer med keramiske plader og en ordentlig og jævn varmefordeling. Det opnår du ikke med de helt billige modeller. Varmen er, hvad der ødelægger håret. Hvor den gode kvalitet i styler er med til at lukke hårstrående på den rigtige måde, så du opnår glans og fugt i håret frem for udtørring og svedne hår.

Saml håret i sektioner af fire, så du glatter håret i totter. Det betyder, at du kan nøjes at glatte hver hårstrå en gang, og derved beskytter håret mest muligt. Glid nænsomt og roligt gennem håret uden at rykke eller glide for langsomt. Alternativt kan du vælge at investerer i en god glattebørste, som dækker et bredere areal og håret og derved kommer hurtigere igennem håret og derved skåner bedre mod varme.

Så enkelt er det at glatte håret på den rigtige måde med et glattejern, hvilket altid skal være af en ordentlig kvalitet, for du ønsker at beholde et sundt hår resten af livet.

 

3/5 (2 Reviews)