Undgå disse fejl med din hårpleje for det sunde hår

Er du træt af det måske tørre og lidt livløse hår? Så ønsker du nok også at ændre på tingene. Og hvorfor ikke ændre det med simple daglige gøremål, der ikke tager meget mere af din tid i hverdagen? Her gælder det om at ændre nogle dårlige vaner i forhold til at opnå det sunde hår, og også hvis du søger de gode tips til hvordan du får det lange hår.
Undgå disse fejl med din hårpleje og opnå mærkbare resultater, for de nedenstående ting er alle nogen, som de fleste af os begår i hverdagen helt ubevidst. For når du kender til fejlene, er det også nemmere at ændre tingene.

Renser du din hårbørste?

Du renser sikkert din hårbørste, men hvor ofte gør du det?

Børsten bliver udsat for alle de forskellige hårprodukter og miljø påvirkninger, som dit hår bliver udsat for. Og når du så vasker dit hår, vil skidtet, snavs og bakterier fra den beskidte hårbørste, blive kørt igennem dit nyvasket hår.

Du skal selvfølgelig ikke være fanatisk, men hvis du ikke renser din børste ret ofte, skal du gøre dig selv en tjeneste og få implementeret en hurtig rengørings automatisme ind i hverdagen.

Ikke nok med en ren børste, så skal du også redde dit hår rigtigt for sundheden. Børst ikke håret for meget, og lad være med at børste håret når det er vådt. For dit hårstrå er mest skrøbeligt, når det er vådt. Og her risikerer du at knække håret. Brug en bredtandet kam når du vil rede det ud, og har balsam i håret.

Hårvasken der kører på autopilot

Dit hårs naturlige olie plejer håret. Men ofte har vi travlt eller er træt om aftenen, så håret får lige en hurtig omgang vask. Dette sker ofte alt for tit, hvilket er med til at udtørre håret.

Hvis du har tørt hår, så behøver du faktisk kun vaske det hver 4 eller 5 dag. Helt ligesom hvis du lider af fedtet hår, kan du nøjes med at vaske det hver anden eller tredje dag.

Du kender til det med elastikkerne

Du kender garanteret til dilemmaet, som du måske ikke tænker over men gør helt automatisk -Nemlig rykker dine elastikker ud af håret.

Når du rykker elastikkerne ud af håret uden at tænke synderligt over det, så rykker du ofte noget at dit hår med. Det er ikke sundt for håret og skønheden som helhed. Tænk over det, hvis du er kvinden der bærer elastikker.

For dårlig pleje med el apparater

Vi bruger alle sammen et glattejern, krøllejern eller hårtørrer. Men bruger du også en god beskyttelse til håret mod varmen? Varmen er med til at ødelægge håret, især hvis de forskellige hårpleje apparater er lidt for billige.

Det er ikke os alle, der lige har råd til en af de gode GHD glattejern eller hårtørrer. Men de fleste af os har råd til at købe en god varmebeskyttelse, så håret ikke bliver ødelagt og ikke mindst, at vi husker at bruge dem.

5/5 (1 Review)