Laver du disse fejl når du glatter håret?

Et godt glattejern kan være uundværligt i hverdagen, hvis du gerne vil have det flotte glatte look. Problemet er så bare, at mange måske lige glatter håret en gang for meget, på den helt forkerte måde.

Se disse måder der kan være med at glatte dit hår på den helt rigtige måde.

Børst håret igennem inden du glatter

Husk altid at børste håret igennem inden du glatter dit hår. Filtret, hårknuder og andet skal fjernes, så du undgår at skulle bruge glatteren alt for mange gange på det samme sted, hvilket vil give unødvendig chance for at beskade håret

Bruger du heat protect?

Hvis du ikke bruger heat protection når du glatter håret, så er virkelig på tide at du kommer i gang.

Varmebeskyttelse er nødvendigt for håret, for ligegyldigt om du bruger et kvalitets GHD glattejern, damp glattejern eller en helt billig model, så skal håret beskyttes mod varme der kan smadre dine hårstrå.

Undgå at glatte det samme sted

Undgå at du glatter den samme tot om og om igen, hvilket du nemmest gør ved at opdele håret i sektioner af fire.

Del dit hår i to dele bag på, og det samme gør du med hver af disse, så du opnår 4 dele som du glatter. Derved undgår du at stå og glatte de samme steder af håret.

Glatter du vådt eller fugtig hår?

Mange glatter deres hår når det er vådt eller fugtigt, hvilket du nemt kan opdage ved at der kommer damp eller hvislende lyd under glatningen.

At glatte håret lige efter bad når det stadig er fugtigt, vil dog beskadige håret, så få det tørret inden du glatter.

Brug kølet hår inden glatning

Det er kun når håret ikke er varmt, at din glatning holder hvilket betyder, at du burde bruge en hårtørrer på kold luft. Du kan nemlig når håret stadig er varmt, ugle og forme håret utilsigtet, hvilket ikke vil give det lækre glatte look.

4/5 (4 Reviews)