GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

Hvad og hvorfor en styling handske?

Når du skal bruge elektriske stylingredskaber til håret som krølle- eller glattejern, skal håret selvfølgelig beskyttes. Her gælder det om at bruge et glattejern i en ordentlig kvalitet, helt ligesom du selvfølgelig skal bruge noget varmebeskyttende til håret.

Du kan også vælge at beskytte hånden med en varmebeskyttende handske, da varmen også kan ramme fingrene. Her vil GHD Styling Glove til omkring 40-50 kr. nok være det bedste valg. Handsken med 3 fingre hjælper til at beskytte din hånd mod varmen, når du enten vikler håret rundt om krøllejernet eller sammen med glattejernet.

Handsken beskytter kun på håndtaget, så lad være med at tage fat om varmeelementer – Du vil brænde fingre og hånd!

Er en varmebeskyttende handske nødvendig?

Du undrer dig måske over, om handsken overhovedet er nødvendigt sammen med din GHD Platinum styler?

Her er det korte svar: nej!

Den varmebeskyttende GHD handske sammen med et godt kvalitets glattejern, kan være spild, hvis du bare lige skal glatte håret kort på vej ud af døren inden arbejde eller skole.

Der hvor handsken kan være dejlig at bruge, er når du bruger længere tid på at sætte håret. Her er det ofte, når du skal skabe krøller, men den store glatning kan dog også sagtens være relevant.

Hvorfor bruge GHD Styling handsken?

Når du skal glatte eller krølle det store hår, er handsken god til at beskytte mod varmen fra håret. Handsken som sådan, er ikke specielt varmebeskyttende og vil brænde dine fingre hvis du sætter handsken på varmepladerne.

Med konstruktionen hvor 3 fingre er beskyttet, giver dig mulighed for at lade håret løbe mellem de beskyttende fingre. Her er fordelen ved handsken, at den kan bruges både til højre og venstre hånd.

Specifikationer:

  • Varmeresistent handske
  • God bevægelsesfrihed
  • Blødt materiale

Hvis du har stort hår, og bruger krølle- eller glattejern meget, kan du opnå en ganske fin beskyttelse mod det varme hår med handsken. Hvis ikke, så er handsken nok ligegyldig for dig.

DE BEDSTE HÅRTØRRER TIL KRØLLER 2021 – STYLINGTIPS

De bedste hårtørrer til krøller 2021 - stylingtipsHvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når...

læs mere
Bedste varmebeskyttende til dit hår

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Varmebeskyttende til hår Når du bruger et glattejern, glattebørste eller måske føntørrer håret, så er det vigtigt at bruge noget varmebeskyttelse til håret. Hvis du aldrig bruger en varmebeskyttende spray sammen med dine elektriske hårapparater, vil du nok...

læs mere
GHD hårbørste

GHD hårbørste

GHD hårbørsteEn GHD hårbørste kan gøre dit liv nemmere med håret i 2021. Her kan en god kvalitets børste hjælpe med tæmme det filtret, lange, korte eller tykke hår, helt ligesom nutidens hårbørster hjælper med at passe og give håret pleje.Alle har brug for en...

læs mere
5/5 (1 Review)