Bedste hårbørster

Den bedste hårbørste i kvalitet, brug og pris?

Hvis du er en kvinde, der ønsker det lækre smukke hår og samtidig også gerne vil bevare det flotte glansfulde hår, så skal du ligesom de mange andre gode forskellige produkter til håret, også bruge de rigtige hårbørster og kamme for hårets skyld.

Her finder du det gode køb indenfor de bedste børster som enhver kvinde burde bruge, helt ligesom du kan se, hvilket børste der er god til hvilket hårtype.

De prisbelønnet og populære børster fra mange mærker som f.eks. GHD børster, Mason Pearson med flere, er, hvad der gør forskellen på kvinden der tager aktion for sit hår, og kvinden der ikke gør. Brug de rigtige børster til filtret og slidt hår og så vil du opleve, at resultaterne kommer af sig selv.

HH SIMONSEN THE WET BRUSH GULD BØRSTE

Den eksklusive hårbørste er super til filtret og slidt hår, og absolut blandt de bedste børster til håret.

Hvis du er på udkig efter en hårbørste, og ikke bare hvilket som helst børste, så er denne HH Simonsen The Wet Brush guld børste det super gode valg både for dig men også som den gode gaveide til en kvinde der ønsker det absolut bedste for sit hår.

Denne HH Simonsen børste er ret unik og i særklasse indenfor eksklusive hårbørster, hvis man kan sige dette.

Med denne hårbørste til kvinder kan man gennem rede sit hår super nemt, for du filtret og slidt hår bliver bare nemmere udredt med en god børste som denne The wet brush, som også er som skabt til vådt hår.

Konstruktionen i børste gør en i topklasse, for selve udformning og konstruktion er med til at give dig en lækker og også sund massage i hovedbunden, som er med at øge dit blodomløb, hvilket igen er med at skabe den sunde hårvækst. Derudover kommer den med Intelliflex børstepigge, som er med til at give den gode gennemredning så man ikke slider og river i håret, hvilket også er en af årsagerne til at børsten er foretrukken af mange stylister og frisører.

MASON PEARSON POPULAR SIZE BN1

Den anerkendte og dyre børste i absolut topkvalitet til tykt, tungt og genstridigt hår

En Mason Pearson hårbørste er en børste som ikke mange andre. Denne model blandt de mange fede der kommer i det anerkendte mærke, er den største af børsterne til det tunge, tykke eller genstridige hår.

Du finder ikke mange hårbørster der kan måle sig i kvalitet med Mason Pearson, og har du først valgt at investerer så mange penge i en børste, hvilket kan virke lidt vildt, så vil du aldrig skifte igen.

Børsten masserer din hovedbund, så blodet strømmer til og nærer hårrødderne og fremmer væksten, hvilket jo er ret vildt for noget så simpelt, som en hårbørste. En hårbørste med naturhår der hjælpe dig ikke bare med det flotte look, fylde og glans, men også give den sundere hovedbund.

MOROCCANOIL RUNDBØRSTE MED VILDSVINEHÅR

Den lækre Morroccanoils rundbørste til at skabe mere volume og fylde

Stor størrelse Moroccanoil Rundbørste med vildsvine hår er perfekt for at skabe den gode fylde og volume i dit hår, og absolut et godt supplement sammen med den bedste hårtørrer til håret. Med denne rundbørste forlænger du hårets levetid, da den både er eksklusiv i design men også i brugen med mange fordele som f.eks. ventilationshuller til den hurtigere tørretid.

Du får med denne børste, en skånsom og blid børste til hår og hovedbund, og hvis du lider af fint og sart hår, så er det oplagt at købe denne til at pleje håret på den rigtige måde.

Med vildsvinehår som børsten kommer med, så fordeler du den naturlige og tilførte olier i håret på den helt rigtige måde, samtidig med at du masserer hovedbunden og derved et bedre blodomløb som dine hårrødder har brug for, til at skabe det sunde voksende hår.

M.COSMETICS PROFESSIONAL IONIC CUSHION BRUSH

Børsten der holder hvad den lover, og samtidig gør det til top karakter

M.Cosmetics Professional Ionic Cushion børsten er en sort børste der kommer i en enkel udformning, men dog samtidig i et blæret elegant professionelt look.

En yderst populær børste blandt både kvinder og mænd, da den kommer med både vildsvinehår og plastikpigge. Du vil opleve følelse af, at dit hår bliver redt igennem, og det er helt uden nogen elektricitet i håret.

En god børste der absolut kandiderer til at være i toppen af de bedste børster til dit hår.

HH SIMONSEN VOLUMIZING BRUSH

Den lækre børste der forhindrer spaltet og brud på håret

En god og klassisk udseende hårbørste til at forhindre spaltet hår og brud, er den lækre kvalitets volumizing børste fra HH Simonsen.

Du får en børste med anti-statisk gummi og nylon stifter der giver det god grab samtidig med at børsten kommer med varmebestandig børster der giver den gode gennemredning som forhindrer både brud og spaltete hår.

Børsten giver den gode kontrol for udjævning, formning og volume i håret, så måske denne er den helt rigtige for dig.

TANGLE TEEZER SALON ELITE SORT

Den populære hårbørste til både voksne og små

Den populære hårbørste til både vådt og tørt hår, er denne billige Tangle Teezer Salon Elite Sort der skaber den skånsomme hårbørstning for dig som kvinde.

Børsten kommer med det unikke design og super innovative materialevalg, så den både egner sig til de voksne og til de små. Du kan bruge den uden at være bange for at rive eller slide dit eller børnenes hår, og er super velegnet til at børn kan bruge den selv også.

HAIRCONTRAST HÅRBØRSTE

Den populære hårbørste til både voksne og små

Den populære hårbørste til både vådt og tørt hår, er denne billige Tangle Teezer Salon Elite Sort der skaber den skånsomme hårbørstning for dig som kvinde.

Børsten kommer med det unikke design og super innovative materialevalg, så den både egner sig til de voksne og til de små. Du kan bruge den uden at være bange for at rive eller slide dit eller børnenes hår, og er super velegnet til at børn kan bruge den selv også.

HVAD ER DEN BEDSTE HÅRBØRSTE FOR DIG?

Det spørgsmål er stort set umuligt at besvare, for det afhænger helt og holdent af din hårtype. Vi ser heldigvis alle sammen forskellige ud, og som sådan er det svært at sige den ene frem for den anden, men jeg kan dog give dig et svar alligevel, for her får du nemlig serveret den bedste type af børste til de forskellige hårtyper der findesVi har fundet 5 forskellige modeller, der er velegnet til dig med det lange, kraftige eller tykke hår. Modellerne kommer i forskellige priser og brands, hvor GHD som altid, selvfølgelig er med på listen.

Tunnel børsten til volume

Stort set den samme som pladebørsten, dog bare med den forskel at den er halvrund og lidt smallere i det. Man kan sige det er en kombination mellem rundbørsten og pladebørsten. Det er den gode børste til at skabe volume i håret for dig som kvinde.

Rundbørste til kort hår

Til kvinden med kort hår er en rundbørste absolut den bedste børste. Børsten er særlig god, for den kan skabe mere volume i dit hår, og er også særdeles velegnet til brug ved føntørring for dig. God hvis du har kort hår og mangler en god børste til volume.

Oval børste til f.eks. krøllet hår

Den mest almindelig børste blandt kvinder højest sandsynligt og perfekt til styling. Børsten fanger mindre totter end f.eks. en pladebørste, men med vilsvinehår har du dog den absolutte topklasse indenfor den gode styling børste. Det gode valg kunne være den lækre GHD ovale børste, som er med til at slide mindre på håret, samtidig med den fordeler de naturlige olier i håret super godt.

Pladebørste til mellemlangt og langt hår

Hvis du har mellemlangt eller langt hår så er pladebørsten absolut det gode valg. Du kan gøre din føntørring både nemmere og hurtigere med denne børste, og samtidig får du børstet håret godt igennem så krusninger bliver udlignet. Dette sker nemlig fordi børsten kommer med den store flade hvor de mange børster sidder, og derfor fanger den flere lokker under friseringen.

Vildsvinehår til fint og normalt hår

Hvis du har fint eller bare normalt hår, som fortalt så er børste med vildsvinehår med de bløde hår, absolut et godt valg til både styling og hovedbunden. De koster som regel lidt mere, men det er dog penge som er godt givet ud, for du hår absolut en bedre børste for den gode hårpleje med disse hår.
4.3/5 (4 Reviews)