Undgå fedtet hår?

Har du ofte fedtet hår eller hovedbund?  Og du søger en løsning der kan ændre tingene? Find inspiration med disse tips fra frisøren til at undgå fedt hår.

Fedtet hår sidst på dagen er ganske almindeligt for rigtig mange, hvor håret måske er helt umuligt og klasker sammen. Heldigvis, selv om det er et irriterende problem, er det ikke værre end at overproduktion af talgkirtler i hovedbunden kan forebygges. Det vil med tiden få problemet til at forsvinde.

Brug de nedenstående tips i dagligdagen, hvor du også med fordel kan bruge den professionelle Hjælp. Her kan det være Damefrisør Nyborg som Green Hair Care eller anden frisør i den by hvor du bor, hvor du kan få de gode tips til hverdagen. Og så vil du hurtigt opleve, at problemet forsvinder stille og roligt.

Shampoo til hårvask

sHvis du lider af fedtet hår, skal du ikke spare penge på din shampoo. Find den bedste shampoo der er rensende og designet til fedt fjerning. Selv om mange produkter er stærkt overdrevne i forhold til pris, er en god shampoo til fedtet hår det smarte køb.

Alle har nok hørt at daglig hårvask, vil udtørre og give et livløst og fedtet hår. Det er der dog ingen videnskabelig bevis for, som du kan læse på Videnskab. Tesen er, at det sker ved at talgkirtlerne bliver aktiveret under hårvasken. Og her bliver det naturlige fedt fjernet, men talgkirtler danner fedt til din hovedbund. Og jo flere gange du vasker, jo mere fedt vil der blive dannet.

Den rigtige shampoo er selvfølgelig beregnet til fedtet hår. Her kan du sagtens vælge tørshampoo også, men fælles for shampoo til fedtet hår er, at de er mildere mod din hovedbund end produkter til almindelig hår.

Tørshampoo

Tørshampoo bliver mange steder kaldt genialt til fedtet hår, men faktisk er tørshampoo ikke speciel god mod din hovedbund. Det kan dog være et godt produkt til at skære de hyppige hårvaske væk, hvor tørshampoo bruges som alternativ.

En god tørshampoo er beregnet til at absorbere fedtet fra din hovedbund. Og derfor du bør bruge produktet til at nedbringe fedtet i håret, og samtidig kan typen af shampoo spare dig tid om morgenen i forhold til almindelig hårvask. Et godt produkt kan være Redken Cerafill Maximize Texture Effect, der er god til at lukke hovedbunden.

Skånsom

Når du vasker dit hår så vær ekstra skånsom, især hvis du har oplevet en stigende grad af fedtet hår den sidste stykke tid. Når du gnider mod hovedbunden, skaber du nemlig en større produktion af olie i talgkirtlerne. Derfor bør du skabe mindre friktion med mere blid gnidning af håret under vask.

Hårbørsten

Køb den bedste hårbørste til håret, som ikke nødvendigvis behøver koster mange hundrede kroner som en Mason børste. Du kan sagtens finde rigtig gode børster til under 100 kr.

Den gode børste reder håret bedre. Men samtidig skal du prøve at skære nede på antal gange du børster dit hår. Du fordeler de naturlige olier fra hovedbunden ud i dine hårstrå, når du børster håret. Ved at gøre dette accelerer du det fedtet look og der bliver helt naturligt dannet nyt fedt i hovedbunden.

Der findes selvfølgelig rigtig mange andre gode tips som sund mad, mere fedtfattigt mad og mange andre sunde råd der hjælper, for skønheden kommer indefra. Men de nævnte tips er noget der kan hjælper, og samtidig ting der helt naturligt kan ændres i hverdagen uden at være tidskrævende. Og over tid kan du opleve, at håret bliver mindre og mindre fedtet.

DE BEDSTE HÅRTØRRER TIL KRØLLER 2021 – STYLINGTIPS

De bedste hårtørrer til krøller 2021 - stylingtipsHvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når...

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Varmebeskyttende til hår Når du bruger et glattejern, glattebørste eller måske føntørrer håret, så er det vigtigt at bruge noget varmebeskyttelse til håret. Hvis du aldrig bruger en varmebeskyttende spray sammen med dine elektriske hårapparater, vil du nok...

GHD hårbørste

GHD hårbørste

GHD hårbørsteEn GHD hårbørste kan gøre dit liv nemmere med håret i 2021. Her kan en god kvalitets børste hjælpe med tæmme det filtret, lange, korte eller tykke hår, helt ligesom nutidens hårbørster hjælper med at passe og give håret pleje.Alle har brug for en...

5/5 (2 Reviews)