GHD varmebeskyttelse

Overvejer du sprayen fra det engelske brand?

Hvorfor bruge GHD varmebeskyttelse? Først og fremmest er beskyttelse af håret nødvendigt, hvis du bruger glattejern. Om det så skal være GHD beskyttelse eller et andet mærke, er en smagssag.

Fordelen ved at købe den varmebeskyttende spray fra GHD, er dog til at føle på.

Hvilket varmebeskyttelse til håret?

Ligesom med så mange andre produkter, er udvalget stort indenfor varmebeskyttende spray til håret.

Hvis du har den overbevisning, at alkohol i en spray er det dårlige valg, så tænk over, at når det er i sammenhæng med at glatte dit hår, så er det som regel efter du har taget et bad. Det betyder, at håret rent faktisk stadig kan være vådt, og glatte et vådt hår, er en dum ide. Her er alkohol faktisk en redning, for det får vandet til at fordampe.

Det problem med alkohol eller ej, står du heldigvis ikke over, ved at kigge på GHD sprayen.

Hvad er GHD Style Heat Protect Spray?

GHD er verdenskendt for top kvalitet, hvor de jo har produceret nogen af de bedste glattejern, som du kan købe. Denne kvalitet går igen på deres andre produkter også.

Du finder nemlig den gode kvalitet i GHD hårprodukter indenfor deres GHD Style serie. Her finder du GHD Style Heat Protect spray, som er god i både funktionalitet og brug.

Spraydåsen og håndteringen er super fed, for du har ikke den følelse af, at ramme alt andet end håret så den jævne fordeling aldrig indtræffer. Du får nemlig følelsen af kvalitet der bare virker, hvilket selv emballagen og design er garant for.

Selve produktet giver dig den perfekte beskyttelse, da du får den gode fordeling med sprayen. Håret bliver efterladt dejlig blødt og glansfuldt, uden følelsen af fedtet hår på grund af efterladenskaber.

Det sker ved hjælp af deres Heat Protection System der “lægger” en hinde af beskyttelse om varmen.

R

Fordele?

Følelsen af kvalitet

God fordeling

Flot design

Glansfuldt og blødt hår

Q

Ulemper

Prismæssigt i mellemklassen

Ikke bedre/dårligere end produkter i samme/lidt mindre pris

Billigere alternativ?

Du kan finde billig beskyttelse helt ned til 30 kr., men dog er det tilrådeligt, at bruge det lidt mere og få en spray i en noget bedre kvalitet.

Til kun 89 kr. kan du købe Osis flatliner heat protection lige her, der beskytter op til 230°C. reducerer frizz, krus og indkapsler fugten i dit hår, så varmen fra glattejernet ikke udtørrer håret.

En god spray i en billigere pris der ikke klistrer og er velegnet både til kruset og normalt hår.

Hvorfor GHD spray som din varmebeskyttelse?

Du kan med denne spray, bruge den både i tørt og vådt hår, og med tanke på det kvalitetstempel der er brændt ind i GHD produkter, så er prisen på 199,- kr. faktisk rigtig god. Produktet er vel dybest set sammenligning med produkterne der er dobbelt så dyre.

Hvad end du vælger, så husk altid at bruge noget ordentlig varmebeskyttelse når du glatter, for håret skal holde hele livet.

DE BEDSTE HÅRTØRRER TIL KRØLLER 2021 – STYLINGTIPS

De bedste hårtørrer til krøller 2021 - stylingtipsHvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når...

læs mere
Bedste varmebeskyttende til dit hår

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Varmebeskyttende til hår Når du bruger et glattejern, glattebørste eller måske føntørrer håret, så er det vigtigt at bruge noget varmebeskyttelse til håret. Hvis du aldrig bruger en varmebeskyttende spray sammen med dine elektriske hårapparater, vil du nok...

læs mere
GHD hårbørste

GHD hårbørste

GHD hårbørsteEn GHD hårbørste kan gøre dit liv nemmere med håret i 2021. Her kan en god kvalitets børste hjælpe med tæmme det filtret, lange, korte eller tykke hår, helt ligesom nutidens hårbørster hjælper med at passe og give håret pleje.Alle har brug for en...

læs mere
5/5 (1 Review)