Hvis du som kvinde ønsker det lækre og sunde hår, så skal du selvfølgelig også bruge de rigtige produkter til dit hår, for fortjener håret ikke det?

En af de rigtige gode shampoo mærker som du sikkert allerede ved, er mærket Kerastase, og her er den lækre Kerastase shampoo et super godt produkt både til at rense og skabe det sunde og flotte hår, hvilket alle kvinder et eller andet sted ønsker sig.

Her kan du finde 3 forskellige produkter, hvor du både kan finde det billigt, men også til de forskellige hårtyper som f.eks. til fedtet hår, krøllet, fint hår og med gode ingredienser som volumeactive til håret.

 

Kerastase shampoo til langt fint og normal hår

til det fine hår er Cristalliste shampoo perfektForhandler – Beautycos.dk

Pris – 139,- kr.

Kérastase Cristalliste Bain Cristal er den gode shampoo hvis du har langt fint hår, for denne shampoo renser både effektivt og blidt med sin særlige hårpleje, så hverken håret eller hovedbund udtørrer.

Kerastase er kendt for at formulerer sine produkter på den gode måde, og denne shampoo er ikke anderledes, da du opnår at dit lange fine hår vil fremstå helt fri for fedtophobninger, renset og særdeles velplejet.

Det unikke ved Bain Cristal serien, er at produkterne indeholder Liquid Light Complex.

Denne unikke formular fra Kerastase til den pågældende serie gør, at der bliver tilført den rigtig mængde fugt, som sker ved hjælp af mange vitamier og aminosyrer, så det lange fine hår bliver dækket over det hele.

 

 

Shampoo til tyndt og fint hår, med ønske om fylde

den gode shampoo til tyndt og fint hårForhandler – Beautycos.dk

Pris – 149,- kr.

Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo er den gode shampoo hvis du har tyndt og fint hår, og som sådan ønsker mere fylde til håret, hvilket de fleste jo logisk nok gør.

Dette produkt er du måske stødt på hos din frisør, da det er et udbredt produkt hos de professionelle, fordi det er specielt egnet til den gode følelse af at håret føles mere fyldigt og tæt, udover du også få få et mere blødt og smidigt hår selvfølgelig.

Så hvis du er kvinden med et tyndt og fint hår, så kan du skabe den gode fyldige følelse der samtidig styrker dine hårstrå med ekstra modstandskraft og selvfølgelig efterlader dit hår både renset og glansfuldt.

 

 

Den eksklusive shampoo til alle hårtyper

den perfekte shampoo til alle hårtyperForhandler – Beautycos.dk

Pris – 169,- kr.

Kérastase Bain Elixir Ultime Oleò-Complexe Shampoo er den eksklusive model der passer til alle hårtyper, og måske er 189 kr. ikke billigt for 250 ml. men samtidig er den super gode shampoo for dit hår. Hvis du vasker håret hver tredje dag, så er pengene dog det værd, for hvorfor ikke forkæle dit hår, nu købet på 189,- ikke er hver uge eller hver måned for den sags skyld.

Du får med denne shampoo, nogle lækre ædle olier der både er glansgivende, blødgørende, nærende og så renser og efterlades dit hår selvfølgelig fyldigt, smidigt, blødt og ikke mindst glansfuldt.

4/5 (2 Reviews)