Glattejern Brands

Oversigt over de forskellige mærker der laver den anstændige og høje kvalitet indenfor stylers

Oversigt over glattejern mærker

Der findes en del forskellige glattejern mærker, og her på Glattejernet.dk har vi samlet en oversigt over de bedste glattejern mærker der logisk nok også er de mest solgte, så du har nemmere ved at finde det helt rigtige indenfor budget og hårtype.

GHD glattejern mærke

Ghd er nok det mest solgte eller populæreste mærke indenfor gode glattejern her til lands.

Hvorfor GHD glattejern? Det spørgsmål er ret nemt at svare på, for selvom du betaler en del flere penge end så mange andre modeller, så får du med dette brand, et glattejern der er i absolut top kvalitet hvilket betyder, at du både opnår at glatte håret på den pæne måde, samtidig med at du skåner håret på den gode måde.

GHD fladjern kommer nemlig med keramiske varmeplader, som netop er med at skabe den gode, hurtige og jævne varme der er nødvendigt for ikke at skade håret. Det med keramik er dog en sandhed med modifikationer, for faktisk er det keramik ovenpå aluminiumsplader, men det er dog absolut en af de bedste valg for hårets skyld.

Babyliss

Babyliss er endnu en af de førende indenfor elektriske apparater til håret. Firmaet bag blev skabt tilbage i 60’erne af den kendte hårstylist Leliévre i Paris. Det første elektriske apparat der blev skabt, var et krøllejern der blev sat i produktion til frisørbranchen.

Tingene har jo udviklet sig en helt del siden dengang, og i dag er Babyliss blevet førende sammen med f.eks. GHD indenfor nogen af de bedste glattejern, hvor produkterne både kommer i det gode design og selvfølgelig høje kvalitet.

Hvis du ønsker et smukt hår der samtidig er glat og iøjefaldende, så kunne Babyliss Slim 28 milimeter protect glattejern St326E måske være det helt rigtige for sig. Du får nemlig et ganske godt Babyliss glattejern til kun lidt over 300 kr. hvilket jo er en del billigere end GHD modellerne.

Braun

Braun glattejern er knap så kendt som GHD, men du får med dette tyske mærke, et glattejern i en noget billigere udgave, samtidig med at du faktisk kan opnå et rigtig godt glattejern.

Braun Satin Hair 7 ST710 er et godt og billigt keramisk glattejern hvis du kun skal glatte håret engang imellem, og det er faktisk blevet testvinder på test.de som du kan læse her –  og opnået top karakter i test på Testsieger.de.

En godt billigt glattejern der samtidig giver den gode ydelse, som det gode alternativ til f.eks. GHD hvis du ikke vil bruge de flere penge – og så finder ret ofte Braun imellem de gode glattejern tilbud.

HH Simonsen

I 2002 blev HH Simonsen skabt I Skærbæk af tre frisører, der gerne ville skabe et lækkert dansk styling brand. Udgangspunktet var skabelsen af et godt krøllejern, der sidenhen blev udvidet til de andre elektriske hårprodukter, og her i blandt gode glattejern til fornuftige priser for alle.

Hvis du ønsker en god kvalitet der giver følelsen af kram, men samtidig kommer til gode priser, så kunne dit hår måske bruge en af de lækre modeller i HH Simonsen glattejern der vinder meget på kvalitet der er væsentligt billigere end f.eks. GHD.

OBH

OBH er verdensberømt i Danmark for elektriske apparater både til køkken og skønhed, men dog er deres udvalg af glattejern ikke blandt de mest udbredte i forhold til GHD eller Babyliss.

OB Nordica brandet blev skabt i 2002, og er baseret i norden, hvor produktionen hovedsageligt er baseret husholdningsmaskiner. Dog har OBNordica dog fået anerkendelse for deres mini fladjern der kommer med keramiske plader, og faktisk ligger i den billigere ende.

Remington

Remington er et andet brand der blander sig i top feltet af mærker indenfor glattejern og glattebørster. Mærket er dog mest kendt i USA og England, men forhandles ved adskillige forhandlere i Danmark som Bilka, Matas, Helsebixen og ti stykker mere.

Modellerne kommer i priser fra 200 til den dyreste model omkring de 700 kr. så du kan både købe de billige samt de mere eksklusive modeller som Remington S9600 Silk der er den dyreste.

5/5 (1 Review)