Glattejern Brands

Oversigt over de forskellige mærker der laver den anstændige og høje kvalitet indenfor stylers

OVERSIGT OVER GLATTEJERN MÆRKE

Der findes en del forskellige glattejern mærker. Og her på Glattejernet.dk har vi samlet en oversigt over de bedste glattejern mærker der logisk nok også er de mest solgte.

GHD glattejern

Engelske GHD er nok det mest solgte eller populæreste mærke indenfor gode glattejern til private i Danmark m.m.

Hvorfor GHD glattejern? Det spørgsmål er ret nemt at svare på, for GHD ligger godt nok i den høje prisklasse, med med brandet får du et glattejern i top kvalitet. Teknologien glatter håret på den pæne måde samtidig med at håret bliver skånet bedst muligt.

GHD fladjern har keramiske varmeplader, der skaber den gode, hurtige og jævne varme for ikke at skade håret. Det med keramik er dog en sandhed med modifikationer, for faktisk er det keramik ovenpå aluminiumsplader, men det er dog absolut en af de bedste valg for hårets skyld.

Babyliss glattejern

Babyliss er et andet førende brand indenfor elektriske apparater til håret. Firmaet bag blev skabt tilbage i 60’erne af den kendte hårstylist Leliévre i Paris. Det første elektriske apparat der blev skabt, var et krøllejern der blev sat i produktion til frisørbranchen.

Tingene har udviklet sig en helt del siden dengang. Og i dag er Babyliss blevet førende sammen med f.eks. GHD indenfor de bedste glattejern, hvor produkterne både kommer i det gode design og selvfølgelig høje kvalitet.

Hvis du ønsker et smukt hår, der samtidig er glat og iøjefaldende, kan Babyliss Slim 28 milimeter protect glattejern St326E købes til billige penge. Du får et ganske godt Babyliss glattejern til kun lidt over 300 kr. hvilket er en del billigere end GHD modellerne.

HH Simonsen glattejern

I 2002 blev HH Simonsen skabt I Skærbæk af tre frisører, der gerne ville skabe et lækkert dansk styling brand. Udgangspunktet var skabelsen af et godt krøllejern, der sidenhen blev udvidet til de andre elektriske hårprodukter, og her i blandt gode glattejern til fornuftige priser for alle.

Hvis du ønsker en god kvalitet der giver følelsen af kram, men samtidig kommer til gode priser, kan dit hår måske bruge en af de lækre modeller i HH Simonsen glattejern, der vinder meget på kvalitet og til væsentligt billigere priser end f.eks. GHD.

Braun glattejern

Tyske Braun glattejern er knap så kendte som GHD. Men med det tyske mærke får du et glattejern i en noget billigere udgave, hvor kvaliteten ikke lige så høj som de dyre modeller, men dog ganske fine stylere til dig der ikke bruger styleren dagligt.

Braun Satin Hair 7 ST710 er et godt og billigt keramisk glattejern, hvis du kun skal glatte håret engang imellem. Modellen er blevet testvinder hos test.de som du kan læse her –  og opnået top karakter i test på Testsieger.de.

Et godt billigt glattejern der samtidig giver en fin ydelse, som det gode alternativ til f.eks. GHD hvis du ikke vil betale den høje pris – og så finder ret ofte Braun mellem de gode glattejern tilbud.

OBH glattejern

OBH er verdensberømt i Danmark for elektriske apparater både til køkken og skønhed. Men deres udvalg af glattejern er ikke blandt de mest udbredte i forhold til brands som GHD, Remington eller Babyliss.

OB Nordica brandet blev skabt i 2002 og baseret i norden, hvor produktionen hovedsageligt er baseret på husholdningsmaskiner.

OBNordica fået anerkendelse for deres mini fladjern der kommer med keramiske plader, og faktisk ligger i den billige ende.

Remington glattejern

Remington er et andet brand der blander sig i top feltet af mærker indenfor glattejern og glattebørster. Mærket er dog mest kendt i USA og England, men forhandles ved adskillige forhandlere i Danmark som Bilka, Proshop, Billigvoks, Matas, Helsebixen og andre shops.

Modellerne kommer i priser fra 200 til den dyreste model omkring de 700 kr. Du kan både købe de billige samt de mere eksklusive modeller som Remington Pro S9100 der er en af de dyreste stylere til privat brug.

5/5 (1 Review)