Har du tykt hår?

Find den bedste styler til dit hår

Find det bedste glattejern til et tykt hår?

Når du skal finde det bedste glattejern, så er der forskellige parametre der afgør dit valg af køb. Prisen er logisk nok en af de mest afgørende ting. men du burde mere se på kvaliteten frem for, om du sparer et par hundrede kroner.

Hvis du køber den bedre kvalitet så kommer du af med flere penge. Ofte er det dog givet godt ud både økonomisk og ikke mindst for dit hårs skyld.

Fordelene ved et godt glattejern er ret store. Og hvis du ser på den økonomiske side af sagen over længere tid, så er prisen for et godt glattejern slet ikke så dårlig en investering. Derudover, så har du samtidig et glattejern der ikke beskadiger dit hår som mange billige modeller er tilbøjelige til. Håret bliver ofte beskadiget på grund af dårlig materiale kvalitet, men her har de gode glattejern mærker som f.eks. GHD forstået at skabe et super godt og populært produkt.

Du kan her finde de gode tips og råd til hvordan du finder den rette styler til dit hår, og selvfølgelig også et bud på det absolut bedste indenfor de forskellige modeller og mærker.

GHD Gold Max

GHD Gold Max giver dig den høje kvalitet i materiale og ydeevne som det engelske firma indenfor elektriske hårprodukter er verdensberømt for.

Remington ProLuxe S9100

Glattejernet er ikke GHD men dog tæt på. Du får nemlig keramiske varmeplader til at skåne dit hår mest muligt og give en glatning i den høje kvalitet.

Hvad du skal tage højde for, når du vælger glattejern?

Der er en del ting, som du skal være opmærksom på når du skal vælge det helt rigtige til dit behov og økonomi i 2020.

Hvis penge ikke er udslagsgivende så er GHD glattejern selvfølgelig top kvalitet for alle, men prisen er dog også i den højeste ende. Du finder heldigvis også god kvalitet indenfor billigere glattejern mærker. Her er det vigtigt at vælge et glattejern der ikke bare giver den flotte frisure, men også skåner dit hår bedst muligt så f.eks. spidser ikke bliver brændt.

 • Hårtype: Det er logisk at du skal bruge et glattejern alt afhængig af om du har kort, langt, stort, tyndt eller måske fedtet hår. Her er størrelsen på pladerne det vigtige til det store hår helt ligesom de mellemstore plader f.eks. er velegnet til at skabe krøller.
 • Keramik: Hold dig langt væk fra de billige modeller der kommer med varmeplader af jern der kan være med til at ødelægge dit hår på sigt. Keramiske varmeplader er mest skånsomt mod dit hår og meget mere effektiv til at glatte håret. Varmen bliver nemlig fordelt forskelligt i forhold til materiale, hvor den hurtige og lige fordeling logisk nok vil skåne håret bedst muligt, da en ujævn fordeling vil betyde at du ikke glider glattejernet stødt og frit gennem håret men skal ”låse sig fast” hvor varmen måske er lav.
 • Vægt & håndtering: Glattejernet skal selvfølgelig være nem at bruge for dig. Her er en snurrefri ledning i en god længde måske det rigtige, for en kort ledning en morgen hvor du har travlt, kan være ret så irriterende. Det kan vægten eller udformningen der skal passe til dig. Her den gode gennemsnitsvægt for et glattejern på omkring 400 gram.
 • Udformning: Størrelsen på varmeplader er afhængig af din hårtype, hvor du med det store hår, selvfølgelig skal vælge de store varmeplader på ca. 4 cm. Mellemstørrelse varmeplader på omkring 2,5 cm. er dog som udgangspunkt også fint nok alt afhængig af materiale og kvalitet. Hvis kvaliteten er god kan du sagtens bruge det til tyndt, langt, kraftig eller måske det lange hår.

Hvilke glattejern modeller er bedst til tykt hår?

Vi har her på Glattejernet fundet 2 forskellige modeller der er velegnet til dig med det tykke hår. Modeller kommer i forskellige priser og brands, hvor GHD som altid, selvfølgelig er med på listen.

GHD Gold Max til det lange eller tykke hår

GHD Platinum er flagskibet indenfor GHD. Det engelske brand byder på forskellige modeller men også i forskellige serier. Her er GHD Max som også kommer i Gold serien som Gold Max, er lavet i IV og V serien.

GHD Gold Max giver dig den høje kvalitet i materiale og ydeevne som det engelske firma indenfor elektriske hårprodukter er verdensberømt for.

Modellen byder på de store varmeplader og samme egenskaber som du finder i GHD V Gold Classic glattejernet. I forhold til Gold Classic modellen er design og isolering optimeret til endnu bedre brug for dig og dit hår. Du får nemlig et bedre ergonomisk greb ved at jernet er blevet afrundt. Ledningen knække ikke og så er materialet selvfølgelig også optimeret ved bedre isolering i designet.

Du får et glattejern der tager omkring 20 sekunder at varme op til den gode jævne varme over hele pladen, hvor genopvarmningen sker fem gange i sekundet. Ligesom med alle andre GHD modeller så kommer styleren med en konstant temperatur på 185 grader.

Specs:

 • God til kraftig eller langt hår
 • 4 cm. varmeplader
 • Keramiske varmeplader
 • Buede plader
 • 20 sekunder opvarmningstid
 • Temperatur 185°C
 • 2,7 m. drejeledning
 • Pris 995,- kr. ved Forhandler Beautycos

Remington ProLuxe Straightener S9100

En model til noget billigere pris er Remington ProLux S9100 glattejern der har været topscorer hos Bäst-i-test.se i jagten på det gode glattejern.

Glattejernet er ikke GHD men dog tæt på. Du får nemlig keramiske varmeplader til at skåne dit hår mest muligt og give en glatning i den høje kvalitet. Her fik modellen stor ros for at kunne skabe et flot resultat der holder i 24 timer. Helt ligesom en hurtig og jævn opvarmning og fordeling af samme, får topkarakter. Glattejernet kommer med den innovative opvarmningsteknologi kaldet ”OPTlheat-teknologi” og sammen  med Ultimate Glide belægning, giver Remington glattejernet det perfekte resultat i dit store hår.

Glattejernet kommer med mulighed for at indstille temperaturen på 9 forskellige stadier fra 150 til 230 grader. Her er en af ulemperne ved modellen, nemlig knapperne til at indstille temperaturen sidder en smule til at skifte under brug.

Specs:

 • Resultat der holder 24 timer
 • Keramiske varmeplader
 • Brede varmeplader
 • 9 temperatur indstillinger
 • 3 m. ledning
 • 15 sekunder opvarmningstid
 • Pris 599,- kr. ved forhandler Coop

Få tips om glattejern på bloggen

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

Hvad, hvorfor og overhovedet nødvendigt med styling handske? Når du skal bruge elektriske apparater til håret som krølle- eller glattejern, så skal håret selvfølgelig beskyttes. Her gælder det om at bruge et glattejern i en ordentlig kvalitet, helt ligesom du...

5/5 (1 Review)