Styler i god kvalitet?

Så er GHD i topklasse

GHD er top produkter indenfor glattejern

Et nyt GHD glattejern i 2020? I løbet af få år er GHD (der står for Good Hair Day) gået hen og blevet det mest populære brand for både frisører og private indenfor glattejern.

En GHD styler er blevet populær på grund af den gode kvalitet og ikke prisen. Kvalitet koster, og GHD kommer i den dyre ende indenfor elektriske apparater til håret – og i den absolutte topkvalitet frem for mange andre glattejern mærker.

Her på Glattejernet kan du læse denne guide/test for 2020, der viser hvilken, hvorfor, hvorfor ikke og hvor du finder bedste pris på de forskellige GHD modeller.

GHD Platinum

Flagskibet fra GHD er nok det bedste blandt glattejern til private. Det er også den dyreste styler, da prisen ligger på en pris omkring 1.500 – 1.600 kr. Top kvalitet både til glatning og til optimal beskyttelse.

GHD Gold Max styler

Gold Max styleren er det perfekte fladjern til stort og tykt hår. Absolut en af de bedste til hårtypen, hvor du får den optimale beskyttelse af håret og selvfølgelig flotte glatning.

GHD IV Styler

Den klassiske model der kommer med den velkendte kvalitet og som er væsentlig billigere end Platinum. Gør arbejdet til UG men dog i ældre teknologi end flagskibet i serien, Platinum.

Hvorfor købe et GHD Glattejern?

Hvis du undrer dig om hvorfor et GHD fladjern er det gode køb frem for de billigere modeller eller måske HH Simonsen glattejern, så får du her inspiration om de gode fordele ved at give flere penge for et godt produkt til håret.

Du vil også gerne have et smukt hår om 10 eller 20 år, og hvorfor gå på kompromis med kvaliteten af virkemidler hertil? Hvis du regner prisen ud på f.eks. 5 års brug, så er det faktisk ikke dumt rent økonomisk at give det mere for bedre kvalitet. GHD giver dig nemlig den bedste sikring mod skader på håret ala en Dafni glattebørste indenfor denne nyere glatte teknologi.

Opvarmningen er det afgørende ved et godt glattejern. Og her er GHD kendt for både at give perfekte temperatur, men også på hurtig tid så hele varmepladen får en jævn fordelt varme frem for mange billigere modeller, hvor varmen ikke er jævn og derved både gør glatningen besværlig, men også beskadiger håret. Udover den optimale beskyttelse af håret ved jævn varme, så giver GHD styleren også det gode glid gennem håret, så du ikke brænder hår fast, men også opnår at blive fuldstændig glat første gang.

Glattejern eller styler?

Hvis du er lidt forvirret over brugen af både styler og glattejern ord, så er det to forskellige ord for det samme(her kan man også smide ordet fladjern ind). GHD vælger nemlig at kalde deres glattejern for styler, da de kan lave flotte krøller m.m. udover at glatte håret.

Hvilken model indenfor GHD styler skal du vælge?

Der findes en del forskellige modeller, for GHD udvikler hele tiden, men her på Glattejernet.dk har vi dog fundet de bedste fra de forskellige generationer som består af IV, V, Eclipse og Platinium.

 • IV er den første model tilbage fra 2007, og stadig en af de bedste modeller på markedet.
 • V modellen er en videreudvikling af GHD IV, hvor man får en mere afrundet model, som samtidig giver den bedre mulighed til at agerer krøllejern. Belægningen på de keramiske plader er også blevet forbedret i forhold til den ældre model
 • Eclipse styleren der kom efter V modellen, kommer med Tri-Zone teknologi der giver en endnu bedre konstant temperatur. Helt ligesom designet er ret lækkert.
 • Platinium er den nyeste model som er videreudviklet fra Eclipse modellen. Det fysiske udseende er ret anderledes fra Eclipse modellen, men giver en mindre belastning på håret, og giver en endnu hurtigere opvarmning end de forrige modeller.

De tre forskellige størrelser af glattejern?

Når du skal vælge et glattejern så er størrelsen måske også vigtig, og her kommer GHD med mini, classic og max størrelser.

Mini størrelsen er velegnet til kort og fint hår. Det skyldes at styleren kommer med tynde plader, som giver mulighed for at få fat helt inde.

Classic modellen er den normale størrelser hvor du får plader med en inch i bredden. Classic er beregnet til alle hårtyper og kan også bruges til at skabe smukke krøller. Du finder Classic størrelsen i V, VI, Eclipse og Platinium.

Max kommer med 4 cm brede plader, som er særdeles velegnet til kraftigt og langt hår. Du finder denne størrelse i IV og V serien.

Speciel editions?

Hvis du kigger ved forhandlere, så vil du ofte støde på et ret stort udvalg af forskellige special editions modeller. Der er nemlig mange forskellige stylernes med ekstra tilbehør eller i specielle farver, hvor det især er mellemstørrelsen som giver det store udvalg.

De forskellige special editions er stort set alle sammen nøjagtig de samme modeller, som du finder her nedenfor. Det er nemlig kun farverne, som er ændret ved de specielle kollektioner.

Ægte eller falsk?

Hvis du er nervøs ved holdbarheden af glattejernet, så kommer et ægte GHD glattejern fra en godkendt forhandler faktisk med 2 års garanti, hvilket må siges at være en ret rar ting. Det eneste man så skal holde sig fra, er at købe en kopi udgave, hvilket ret ofte ses på udenlandske hjemmesider og forhandlere – Tjek om det er uægte her.

Find det gode fladjern til netop din hårtype blandt de gode modeller nedenfor, hvor du finder alle størrelser og serier og selvfølgelig til bedste pris fra de førende online forhandlere.

GHD IV Styler

Den billigste GHD model er GHD IV Classic Styleren som også er den første i serien af 4. Det betyder, at teknologien ikke er den nyeste, men dog ikke ensbetydende med at produktet ikke er godt, for du får stadig et godt glattejern med IV modellen.

Denne klassiske model er det mest solgte GHD glattejern i verden, og samtidig det mest brugte hvilket både gælder private og professionelle som stylister og frisører. Det skyldes at man får et glattejern der nem at bruge og samtidig ligger godt i hånden samt den gode lange ledning.

Specifikationerne på denne model:

 • Med dette styling jern kan du skabe krøller, bølger, krus, fald og volume
 • Afgiver negative ioner som reducerer statisk elektricitet
 • Keramiske plader der skaber den ultimative anti statiske overflade. Varmelegeme og plader har samme størrelse, så man opnår den gode jævne opvarmning
 • Digital kontrol
 • Sleep-mode
 • Tilpasser sig strømspænding i kontakt, så jernet kan bruges over det meste af verden
 • Opnår maksimal temperatur på få sekunder

GHD Eclipse Styler

Eclipse styleren kommer med den smarte Tri-zone opvarmningstid, så du opnår at glatte både genstridigt og kraftigt hår.

Dette glattejern kommer med hele seks sensorer til at fordele varmen, og den patenterede tri-zone teknik som GHD bruger, vil give den gode jævne og ensartet varme som jo er hvad, der er nødvendigt for at skabe det flotte look.

Du kan bruge Eclipse modellen til alle hårtyper, hvilket udover den super gode kvalitet, nok er årsagen til at også denne serie er blevet super populær blandt brugere af glattejern.

Fordele ved Eclipse modellen kan du se her:

 • Godt jern til kraftigt og genstridigt hår
 • Kommer med fod til at holde glattejernet.
 • Har 20 sekunders opvarmningstid
 • Kommer med den patenteret tri-zone opvarmningsteknologi
 • 6 sensorer til fordeling af jævn varme
 • 185 grader
 • Er flot designet
 • Kommer med sleep-mode

GHD Platinum Professional Styler

Den nyeste model serie er Platinum og denne Platinum Professional styler indeholder den nyeste innovative teknik. Modellen kommer nemlig med en ”safer for hair” heat teknik, som kan give dig meget bedre resultater, hvor test har opnået op til 50 % færre knækket hår og meget mere shine.

Det nye glattejern kommer med den patenterede tri-zone varmeteknologi ligesom Eclipse modellen, hvilket giver dig en god ensartet og jævn fordeling af varmen. Derudover, så kommer den selvfølgelig med den konstante varme på 185 grader som ifølge GHD er den bedste grad af varme for at glatte hår.

Hvis du søger et fladjern til alle hårtyper og længder, så er det netop hvad denne model er beregnet til.

Specifikationer for Platinum jernet er disse:

 • Kommer i et flot design og ergonomisk design
 • Et jern der passer til at hårtyper
 • Kan bruges til at glatte håret, skabe krøller eller flade håret
 • Kommer med tri-zone varmeteknologi
 • 20 sekunders opvarmningsteknologi
 • Optimal temperatur på 185°C
 • 2 års GHD garanti
 • 2,7 meter ledning og universal strømforsyning
 • Sleep-mode hvis jernet ikke har været anvendt i 30 min.

GHD Gold V Styler

GHD V er anden generation fra IV kollektionen, hvor du får en mere afrundet styler til f.eks. at skabe krøller, helt ligesom varmebelægning er forbedret til det lette glid gennem dit hår, og en god konstant opvarmning der kun tager 20 sekunder.

Gold V kan du ofte finde med navnet Gold Classic også, men det er en og samme model, helt ligesom du finder modellen i flere forskellige speciel editions og i gaveæsker.

Du får det perfekte glattejern der bruges til almindeligt hår, hvor du får den gode beskyttelse med de nano-silver belagte varmeplader, så håret får det skånsomme glid og optimal varme til både beskyttelse og glatning af håret.

Specifikationer for Gold V styler:

 • God til alle hårtyper
 • Kommer med strømlinende gyldne varmeplader
 • Forbedrede varmeplader med nano-silver belægning
 • Temperatur på 185° C
 • Spændingsomformer
 • Indbygget sleep-mode

GHD V Gold Mini Styler

Et godt mini glattejern i GHD er denne Gold V mini-styler der er oplagt til dig med kort hår. Et smalt og smart strømlinet glattejern med 2 cm. brede plader, der giver dig mulighed for at få glattet hårrødderne helt i bund. Styleren er videreudviklet fra den klassiske IV serie, så du får et endnu bedre anvendeligt jern til både mænd og kvinder.

Styleren giver en god forbedret allround varme, for varmen er alfa omega med hensyn til den gode glatning og selvfølgelig skånsomme beskyttelse af håret. Du får keramiske strømlinende plader med den særlige nano-silver belægning og indbygget sleep-mode og spændingsomformer med styleren.

Som ekstra bonus kan du ligesom med Gold Classic eller V Max, også med dette jern lave bølger eller skabe krøller i håret, hvis lysten falder på et helt andet look.

Specifikationerne for Mini styleren er:

 • Perfekt til kort hår
 • Professionel finish og elegant design
 • Forbedret gyldne varmeplader med et smidigere look i højglans og buede til det nemme glid
 • Særlig nano-silver belægning
 • 2 cm. brede plader
 • Dvaletilstand
 • Universel spænding
 • Beskyttende pladebeskytter følger med

GHD Gold V Max Styler

Hvis du ønsker glattejernet til det lange eller tykke hår, så kunne Max styleren i gold serien måske være det rigtige GHD glattejern til din hårtype. Du får nemlig med gold serien, et strømlinet og elegante look, samtidig med at indmaden er opdateret til nyeste teknologi.

Du får nemlig med Max jernet, en bedre isolerede beskyttelse mod varmen, da styleren er kølig at røre ved. Det giver dig et glattejern der er nem at anvende, og kan bruges til at både at skabe glans, krøller, fald eller svip. Selve varmepladerne kommer med nano-silver belægning, som skaber det glansfulde look med sit nemme og ubesværet glid gennem håret.

GHD Gold Series er en serie der til dato er det mest strømlinede ghd glattejern. Det er en opgradering af tidligere GHD glattejern. GHD Gold Series har fået belagt varmepladerne med en nano-silver belægning, som sikrer et ekstremt glansfuldt hår!

Specifikationer for Gold Max glattejernet:

 • Perfekt til at glatte tykt og langt hår
 • 4 cm. brede varmeplader
 • Giver ultra-skinnede resultat
 • Styleren forbliver kølig at røre ved
 • Buede plader der glider nemmere gennem håret
 • Afrundet design til at lave svirp, bølger eller krøller med
 • Sleep-mode timer
 • Universel spænding

GHD Gold Earth Gold Styler (Limited Edition)

Gold Earth Gold Styler kommer i varme og smukke bronze farve, der er med til at give glattejernet et mere eksklusivt og fedt look. De glitrende plader i det elegante udtryk kommer med den velkendte teknologi i høj kvalitet.

Styleren kommer med den patenteret dual-zone teknologi og varmesensor til at sikre den optimale konstante varme over hele varmepladen, der ligger på de 185ºC.

Du får et godt glattejern, der dog ikke er væsentlig anderledes end GHV V Gold Classic styler udover design og farve er ændret en lille smule.

Specifikationer på Earth Gold modellen:

 • Limited Edition
 • Bronze farve
 • Ergonomisk
 • 2,7 meter drejeledning
 • Opvarmet på 25 sekunder
 • 2 års garanti
 • Taske og beskyttelseshætte medfølger

GHD V Gold Pink Blush Styler (Støt brysterne edition)

Dette er Støt Brysterne 2017 udgaven, som bygger på det klassiske V Gold glattejern fra GHD.

Et godt glattejern i den høje kvalitet som samtidig er med til at støtte en god sag der vedrører de fleste af os i Danmark og verden.

Styleren kommer med den normale høje kvalitet i forhold til opvarmning, varmeplader og konstante varme der både glatter og skåner håret mest muligt i samspil med et godt varmebeskyttende produkt til håret.

Specifikationer for Blush Pink:

 • Støt Brysterne Edition
 • Lyserød farve
 • Ergonomisk design
 • Temperatur på 185°C
 • Varm på 20 sekunder

GHD IV Purple Styler (Limited Edition)

Denne model er nøjagtig den samme som Classic IV Styler, den kommer bare i den lilla farve.

En limited Edition model der giver dig mulighed for at få et lidt unik glattejern, som både er i den gode kvalitet til glatningen og samtidig ser ud lige præcist som du ønsker.

Glattejernet er i den velkendte høje kvalitet der sikrer dig hår bedst muligt, samtidig med at du opnår den bedst mulige glatningen.

Specifikationer:

 • Reducerer statisk elektricitet
 • Konstant og optimal temperatur til glatning
 • Varm på 25 sekunder
 • Kommer med sleep-mode
 • Kan bruges til de fleste stikkontakter

GHD Winter Wonderland Collection V Styler

Et lækkert product i V styler serien er modellen GHD Winter Wonderland Collection V Styler. Det er et nemt og let håndterbar glattejern der kommer i en flot og farverig udformning.

Kvaliteten er i top med de patenterede keramiske plader der undgår at håret bliver slidt og tørt, som jo ofte kan ske med glattejern af en dårlig kvalitet. Derudover, så kommer jernet med en lille finesse i det, at pladerne er sorte med lidt glimmer i sig og jernet skifter farve alt efter hvordan lyset rammer glattejernet, som gør det til et ret unik produkt.

Fordele ved Winter Wonderland modellen:

 • Unik look med glimmer i glatteplader og flot wonderland farve
 • Glattejern men også mulighed for at skabe bølger og krøller
 • 185°C hvilket ifølge GHD er tæt på optimal varme for glatning af håret
 • Kommer med 2 års garanti fra GHD hvis købt ved official GHD forhandler
 • Taske og 2 hårnåle medfølger
 • Ledning på ca. 2.7 meter

Tips & Tricks til styling

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

Hvad, hvorfor og overhovedet nødvendigt med styling handske? Når du skal bruge elektriske apparater til håret som krølle- eller glattejern, så skal håret selvfølgelig beskyttes. Her gælder det om at bruge et glattejern i en ordentlig kvalitet, helt ligesom du...

4/5 (2 Reviews)