Styler i god kvalitet?

Så er GHD i topklasse

Guide med de bedste GHD glattejern

Et nyt GHD glattejern i 2021? I løbet af få år er GHD (der står for Good Hair Day) blevet det mest populære brand for både frisører og private indenfor glattejern.

En GHD styler er blevet populær på grund af den høje kvalitet i ydelse, brugervenlighed og teknologi. Kvalitet koster, og GHD kommer i den høje prisklassen indenfor elektriske apparater til håret – og i den absolutte topkvalitet frem for mange andre glattejern mærker.

I denne guide / test finder du svar på hvilken, hvorfor, hvorfor ikke og hvor du finder bedste pris på de forskellige GHD modeller.

GHD Platinum

Flagskibet fra GHD er nok det bedste blandt glattejern til private. Det er også den dyreste styler, da prisen ligger på en pris omkring 1.500 – 1.600 kr. Top kvalitet både til glatning og til optimal beskyttelse.

GHD Gold Max styler

Gold Max styleren er det perfekte fladjern til stort og tykt hår. Absolut en af de bedste til hårtypen, hvor du får den optimale beskyttelse af håret og selvfølgelig flotte glatning.

GHD IV Styler

Den klassiske model der kommer med den velkendte kvalitet og som er væsentlig billigere end Platinum. Gør arbejdet til UG men dog i ældre teknologi end flagskibet i serien, Platinum.

Hvorfor købe et GHD Glattejern?

Hvis du undrer dig om hvorfor et GHD fladjern er det gode køb frem for de billigere modeller eller måske HH Simonsen glattejern, så får du her inspiration om de gode fordele ved at give flere penge for et godt produkt til håret.

Du vil også gerne have et smukt hår om 10 eller 20 år, og hvorfor gå på kompromis med kvaliteten af virkemidler hertil? Hvis du regner prisen ud på f.eks. 5 års brug, så er det faktisk ikke dumt rent økonomisk at give det mere for bedre kvalitet. GHD giver dig nemlig den bedste sikring mod skader på håret ala en Dafni glattebørste indenfor denne nyere glatte teknologi.

Opvarmningen er det afgørende ved et godt glattejern. Og her er GHD kendt for både at give perfekte temperatur, men også på hurtig tid så hele varmepladen får en jævn fordelt varme frem for mange billigere modeller, hvor varmen ikke er jævn og derved både gør glatningen besværlig, men også beskadiger håret. Udover den optimale beskyttelse af håret ved jævn varme, så giver GHD styleren også det gode glid gennem håret, så du ikke brænder hår fast, men også opnår at blive fuldstændig glat første gang.

Glattejern eller styler?

Hvis du er lidt forvirret over brugen af både styler og glattejern ord, så er det to forskellige ord for det samme(her kan man også smide ordet fladjern ind). GHD vælger nemlig at kalde deres glattejern for styler, da de kan lave flotte krøller m.m. udover at glatte håret.

Hvilken model indenfor GHD styler skal du vælge?

Der findes en del forskellige modeller, for GHD udvikler hele tiden, men her på Glattejernet.dk har vi dog fundet de bedste fra de forskellige generationer som består af IV, V, Eclipse og Platinium.

 • IV er den første model tilbage fra 2007, og stadig en af de bedste modeller på markedet.
 • V modellen er en videreudvikling af GHD IV, hvor man får en mere afrundet model, som samtidig giver den bedre mulighed til at agerer krøllejern. Belægningen på de keramiske plader er også blevet forbedret i forhold til den ældre model
 • Eclipse styleren der kom efter V modellen, kommer med Tri-Zone teknologi der giver en endnu bedre konstant temperatur. Helt ligesom designet er ret lækkert.
 • Platinium er den nyeste model som er videreudviklet fra Eclipse modellen. Det fysiske udseende er ret anderledes fra Eclipse modellen, men giver en mindre belastning på håret, og giver en endnu hurtigere opvarmning end de forrige modeller.

De tre forskellige størrelser af glattejern?

Når du skal vælge et glattejern så er størrelsen måske også vigtig, og her kommer GHD med mini, classic og max størrelser.

Mini størrelsen er velegnet til kort og fint hår. Det skyldes at styleren kommer med tynde plader, som giver mulighed for at få fat helt inde.

Classic modellen er den normale størrelser hvor du får plader med en inch i bredden. Classic er beregnet til alle hårtyper og kan også bruges til at skabe smukke krøller. Du finder Classic størrelsen i V, VI, Eclipse og Platinium.

Max kommer med 4 cm brede plader, som er særdeles velegnet til kraftigt og langt hår. Du finder denne størrelse i IV og V serien.

Speciel editions?

Hvis du kigger ved forhandlere, så vil du ofte støde på et ret stort udvalg af forskellige special editions modeller. Der er nemlig mange forskellige stylernes med ekstra tilbehør eller i specielle farver, hvor det især er mellemstørrelsen som giver det store udvalg.

De forskellige special editions er stort set alle sammen nøjagtig de samme modeller, som du finder her nedenfor. Det er nemlig kun farverne, som er ændret ved de specielle kollektioner.

Ægte eller falsk?

Hvis du er nervøs ved holdbarheden af glattejernet, så kommer et ægte GHD glattejern fra en godkendt forhandler faktisk med 2 års garanti, hvilket må siges at være en ret rar ting. Det eneste man så skal holde sig fra, er at købe en kopi udgave, hvilket ret ofte ses på udenlandske hjemmesider og forhandlere – Tjek om det er uægte her.

Find det gode fladjern til netop din hårtype blandt de gode modeller nedenfor, hvor du finder alle størrelser og serier og selvfølgelig til bedste pris fra de førende online forhandlere.

GHD Platinum Professional Styler

Den nyeste model serie er Platinum og denne Platinum Professional styler indeholder den nyeste innovative teknik.

Platinum+ kommer nemlig med en ”safer for hair” heat teknik, der kan give dig meget bedre resultater, hvor test har opnået op til 50 % færre knækket hår og meget mere shine.

Det nye glattejern kommer med den patenterede tri-zone varmeteknologi bygget på Eclipse teknologien, hvilket giver dig en god ensartet og jævn fordeling af varmen. Derudover, kommer Platinum styleren selvfølgelig med den konstante varme på 185 grader som ifølge GHD er den bedste grad af varme for at glatte hår.

Hvis du søger et fladjern til alle hårtyper og længder, så er det netop hvad denne model er beregnet til.

Specifikationer
 • Kommer i et flot design og ergonomisk design
 • Et jern der passer til at hårtyper
 • Kan bruges til at glatte håret, skabe krøller eller flade håret
 • Kommer med tri-zone varmeteknologi
 • 20 sekunders opvarmningsteknologi
 • Optimal temperatur på 185°C
 • 2 års GHD garanti
 • 2,7 meter ledning og universal strømforsyning
 • Sleep-mode hvis jernet ikke har været anvendt i 30 min.

GHD Gold V Max Styler

Hvis du ønsker glattejern til det lang eller tykt hår, kan Max styleren i gold serien måske være det rigtige GHD glattejern til din hårtype. Du får nemlig med gold serien, et strømlinet og elegante look, samtidig med at indmaden er opdateret til nyeste teknologi.

Med Max jernet får du en bedre isolerede beskyttelse mod varmen, da styleren er kølig at røre ved. Det giver dig et glattejern, der er nem at anvende, og kan bruges til at både at skabe glans, krøller, fald eller svip.

Varmepladerne kommer med nano-silver belægning, der skaber det glansfulde look med sit nemme og ubesværet glid gennem håret.

GHD Gold Series er en serie der til dato er det mest strømlinede GHD glattejern. Det er en opgradering af tidligere GHD glattejern. GHD Gold Series har fået belagt varmepladerne med en nano-silver belægning, som sikrer et ekstremt glansfuldt hår.

Modellen er en af de bedste glattejern til tykt hår, kraftige hår eller det lange hår.

Specifikationer
 • Velegnet til tykt, kraftig og langt hår
 • 4 cm. brede varmeplader
 • Giver ultra-skinnede resultat
 • Styleren forbliver kølig at røre ved
 • Buede plader
 • Afrundet design til at lave svirp, bølger eller krøller med
 • Sleep-mode timer
 • Universel spænding

GHD IV Styler

Den billigste GHD model er GHD IV Classic Styleren som også er den første i serien af 4.

Det betyder, at teknologien ikke er den nyeste, men dog ikke ensbetydende med at produktet ikke er godt, for du får stadig et godt glattejern med IV modellen.

Denne klassiske model er det mest solgte GHD glattejern i verden, og samtidig det mest brugte hvilket både gælder private og professionelle som stylister og frisører.

Du får glattejern der er nem at bruge og samtidig ligger godt i hånden samt den gode lange ledning. Med dette styling jern kan du skabe krøller, bølger, krus, fald og volume.

Styleren har keramiske plader der skaber den ultimative anti-statiske overflade. Varmelegeme og plader har samme størrelse, så du opnår den gode jævne opvarmning.

Specifikationer
 • Kan skabe krøller, bølger, krus, fald og volume
 • Afgiver negative ioner som reducerer statisk elektricitet
 • Keramiske plader
 • Digital kontrol
 • Sleep-mode
 • Tilpasser sig strømspænding i kontakt, så jernet kan bruges over det meste af verden
 • Opnår maksimal temperatur på få sekunder

GHD Gold V Styler

GHD V er anden generation fra IV kollektionen. Du får en mere afrundet styler til f.eks. at skabe krøller, helt ligesom varmebelægning er forbedret til det lette glid gennem dit hår. Og en god konstant opvarmning der kun tager 20 sekunder.

Gold V er optimeret til Gold Classic styleren. Det er en og samme model, helt ligesom du finder modellen i flere forskellige speciel editions og i gaveæsker.

Du får et godt og enkelt glattejern til almindeligt hår. Her får du den velkendte GHD beskyttelse med de nano-silver belagte varmeplader, så håret får det skånsomme glid og optimal varme til både beskyttelse og glatning af håret.

Specifikationer
 • God til alle hårtyper
 • Kommer med strømlinende gyldne varmeplader
 • Forbedrede varmeplader med nano-silver belægning
 • Temperatur på 185° C
 • Spændingsomformer
 • Indbygget sleep-mode

GHD V Gold Mini Styler

Gold V mini-styler er GHD’s mini glattejern der er oplagt til dig med kort hår.

Du får et smalt og smart strømlinet glattejern med 2 cm. brede plader, der giver dig mulighed for at få glattet hårrødderne helt i bund. Styleren er videreudviklet fra den klassiske IV serie, så du får et endnu bedre anvendelig jern til både mænd og kvinder.

Styleren giver en god forbedret allround varme, der er alfa omega med hensyn til den gode glatning og selvfølgelig skånsomme beskyttelse af håret. Du får keramiske strømlinende plader med den særlige nano-silver belægning, indbygget sleep-mode og spændingsomformer med styleren.

Som ekstra bonus kan du ligesom med Gold Classic eller V Max, også lave bølger eller skabe krøller i håret med denne model, hvis lysten falder på et helt andet look.

Specifikationer
 • Pigge i forskellige længder
 • Keramisk teknologi med ioner
 • Autosluk 60 min

GHD Glide Hot Brush

GHD GLide Hot Brush er GHDs bud på en glattebørste, og den anses som en af de bedste børster sammen med den originale Dafni. Måske det rigtige valg til din hårtype, da det er velegnet til de fleste hårtyper.

Børsten er kun velegnet til tørt hår. Og efter hårvask vil børsten nok ikke være hurtigere end f.eks. Dyson, da du først skal føntørre. Men næste dag vil modellen dog komme til sin ret, for den har en hurtig opvarmning og glatter ret hurtigt.

GHD glattebørsten i den velkendte høje kvalitet fra det engelske firma, så du både får det gode og hurtige resultat, men samtidig skåner håret bedst muligt.

Børsten er designet som en kam og bruges sådan. Her er børstens pigge i forskellige længder, så du kan style flere sektioner ad gangen.

Der er indbygget sleepmode, så styleren selv slukker efter 60 minutters inaktivitet.

Specifikationer
 • Pigge i forskellige længder
 • Keramisk teknologi med ioner
 • Autosluk 60 min

GHD Eclipse Styler

UDGÅET MODEL

køb GHD Eclipse glattejern som det gode tilbud

Eclipse styleren kommer med den smarte Tri-zone opvarmningstid, så du opnår at glatte både genstridigt og kraftigt hår.

Dette glattejern kommer med hele seks sensorer til at fordele varmen, og den patenterede tri-zone teknik som GHD bruger, vil give den gode jævne og ensartet varme som jo er hvad, der er nødvendigt for at skabe det flotte look.

Du kan bruge Eclipse modellen til alle hårtyper, hvilket udover den super gode kvalitet, nok er årsagen til at også denne serie er blevet super populær blandt brugere af glattejern.

Specifikationer
 • Godt jern til kraftigt og genstridigt hår
 • Kommer med fod til at holde glattejernet.
 • Har 20 sekunders opvarmningstid
 • Kommer med den patenteret tri-zone opvarmningsteknologi
 • 6 sensorer til fordeling af jævn varme
 • 185 grader
 • Er flot designet
 • Kommer med sleep-mode

GHD Gold Earth Gold Styler (Limited Edition)

Gold Earth Gold Styler kommer i en varm og smuk bronze farve, der giver glattejernet et eksklusivt og fedt look.

Styleren har glitrende plader i det elegante udtryk, og modellen kommer med den velkendte GHD teknologi i høj kvalitet.

Det er en Classic model med den patenteret dual-zone teknologi og varmesensor til at sikre den optimale konstante varme over hele varmepladen, hvor temperaturen ligger fast på 185ºC.

Du får et godt glattejern, der dog ikke er væsentlig anderledes end GHV V Gold Classic styler udover design og farve er ændret en lille smule.

Specifikationer
 • Limited Edition
 • Bronze farve
 • Ergonomisk
 • 2,7 meter drejeledning
 • Opvarmet på 25 sekunder
 • 2 års garanti
 • Taske og beskyttelseshætte medfølger

GHD Platinum Electric Pink (Støt brysterne edition)

Dette er Støt Brysterne 2020 udgaven, der bygger på flagskibet Platinum+ styleren fra GHD.

Et godt glattejern i den høje kvalitet med et pink design. Køb af styleren er med til at støtte en god sag, der vedrører de fleste af os i Danmark og verden.

Styleren kommer med den normale høje kvalitet i forhold til opvarmning, varmeplader og konstante varme der både glatter og skåner håret mest muligt i samspil med et godt varmebeskyttende produkt til håret.

Styleren er velegnet til alle hårtyper.

Specifikationer
 • Limited Edition
 • Bronze farve
 • Ergonomisk
 • 2,7 meter drejeledning
 • Opvarmet på 25 sekunder
 • 2 års garanti
 • Taske og beskyttelseshætte medfølger

Forskellige limited editions, æsker og gavesæt

ghd PLATINUM+ Styler White er verdens første SMART Straightener

GHD Platinum+ Styler White

ghd Upbeat gold Styler Neo-Mint (Limited Edition)

ghd Upbeat gold Styler Neo-Mint

Platinum Pink Blush limited edition styler

Platinum Pink Blush Professional

limited edition glattejern med medfølgende opbevaringstaske

Platinum Tropic Sky Professional

GHD glattejern i et flot gavesæt med bred børste, varmebestandig måtte og elegant etui

ghd Gold Styler Xmas Gift Set

sæt med GHD Flight hårtørre, et GHD Platinum glattejern og en beskyttende pose

GHD Ultimate Travel Gift Set

TIPS & TRICKS TIL STYLING

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?

GHD styling glove – Varmebeskyttende handske nødvendigt?Hvad og hvorfor en styling handske?Når du skal bruge elektriske stylingredskaber til håret som krølle- eller glattejern, skal håret selvfølgelig beskyttes. Her gælder det om at bruge et glattejern i en...

4/5 (2 Reviews)