GHD Gold Max Styler

GLATTEJERNET TIL DEN PERFEKTE STYLING AF TYKT HÅR

GHD Gold Max Styler er det perfekte glattejern til at style dit tykke hår.

Et tykt hår er noget de fleste kvinder ønsker sig. Men det kan dog være irriterende og svært at style, hvilket du nok kender til og hvorfor du overvejer mulighederne blandt glattejern.

Der findes forskellige modeller hvor GHD Eclipse styleren er udgået til fordel for GHD Platinum glattejernet, der er 4 generations glattejernet til alle hårtyper og top produktet blandt de forskellige modeller. Men GHD Max er målrettet til det tykke eller lange hår.

HVAD FÅR DU MED GHD GOLD MAX STYLER?

Du kan finde en anmeldelse af GHD Gold glattejern flere steder online og f.eks. se på Amazon, hvor der er udbredt tilfredshed med den høje kvalitet der følger med GHD produkter. Du får selvfølgelig ikke et billig glattejern, for styleren ligger i den høje prisklassen der følger kvaliteten, og dette gør sig også gældende for GHD V Gold Max Styler.

Styleren kommer i en luksuriøs gaveæske, og er den bredeste stylere af de forskellige modeller – Se de forskellige modeller i vores GHD glattejern guide.

Ligesom med f.eks. en GHD føntørrer som den prisvindende GHD Air, får du også den gode kvalitet med Max Styleren der indeholder de samme egenskaber som GHD V Gold Classic Styler. Modellen er dog anderledes, for GOLD MAx kommer nemlig med 4 cm. brede varmeplader, hvor blandt andet bredden er perfekt til kraftig og lang hår.

Den nye model kommer med 3 klare forbedringer i form af:

 

 • Design & isolering: Du får et glattejern i et fedt design der signaler top kvalitet. Håndteringen er også blevet gjort bedre, da jernet er blevet afrundet, så du får et godt ergonomisk glattejern. Ledningen er vinklet og forstærket, så ledningen følger dine bevægelser og ikke knækker. Indmaden er blevet bedre isoleret i designet, hvilket sikrer at du ikke brænder fingrene. Glattejern der er tændt over længere tid, bliver opvarmet og kan brænde.
 • Intelligent teknologi: Opvarmningstiden er på kun 20 sek. og genopvarmning af pladerne fem gange i sekundet. Konstant temperatur på 185 grader som du finder i alle GHDs glattejern.
 • Varmeplader: De keramiske varmeplader er blevet shinet op med gold versionen. Her får du en guldfarve, afrundet og glattere plader med nano-teknologi, så styleren kører dejlig nemt igennem håret.

Specifikationer på Max Styleren?

Pris:1.1019,- kr

Specifikationerne er selvfølgelig nødvendigt for at finde det rigtige produkt. Rent prismæssigt er det ikke en billig styler, men og et super produkt til håret, helt ligesom f.eks. Redken eller Kerastase er indenfor shampoo. Specifikationer for Gold Max glattejernet:

 • Velegnet til tykt, kraftig eller langt hår
 • Giver skinnede resultat
 • Keramiske plader
 • Buede plader til bedre glid igennem håret
 • 4 cm. brede plader
 • Temperatur 185°C
 • Hurtig opvarmning
 • Med ION-teknologi
 • Sleep-mode timer
 • 2,7 m. drejeledning
 • Universel spænding

HVORFOR VÆLGE DETTE GLATTEJERN?

Gold Max glattejernet er en af de bedste glattejern til tykt hår. Og hvis du har det kraftige eller lange hår, så skal du vælge denne model i forhold til andre GHD stylere. Du skal selvfølgelig bruge en del flere penge i forhold til Remington, Babyliss eller HH Simonsen stylere, men du får også et produkt der ligger over de andre i ydelse og resultat

Gør op med dig selv om prisen vs. kvalitet er det værd, hvor du kan spare en lille smule ved at købe i UK, men det er dog efterhånden meget begrænset.

3.7/5 (18 Reviews)