Lav flotte prinsesse krøller med et GHD glattejern der er det perfekte styling tool til andet end at glatte håret.

Du får nemlig ikke bare et almindeligt glattejern med en god kvalitets GHD styler, for det kan så meget mere, og en af disse ting er at lave smukke krøller.

Opnå de smukke krøller ved at følge vores tips lige her, og hvis du ikke allerede ejer et GHD fladjern, kunne det måske være at du skulle investerer i sådan et, hvilket vil spare dig for et krøllejern – det er da smart.

Lav krøller med dit GHD glattejern

Ligesom med alle andre ting så skal man øve sig for at opnå det perfekte, for øvelse gør en til mester. Brug den nedenstående gennemgang et par gange, hvilket vil give dig rutinen til at opnå de smukke prinsesse krøller til festen eller byturen.

Du skal følge den følgende gennemgang for at skabe krøller:

  • Del dit hår op i dele med 2 bagpå, 2 foran og en i toppen.
  • Du starter ud med de 2 bagerste dele, dernæst tager du de 2 foran og slutter af med delen i toppen. Dernæst deler du alle de forskellige dele op i totter, som du kan bearbejde en efter en.
  • Twist dit håndled 180 grader, sæt glattejernet ca. 2-3 cm fra hovedbunden på en tot og brug glattejernet fra GHD til at køre hele vejen ud langts totterne.
  • Slip taget når du kommer ud fra enden af totten, og lad krøllen falde naturligt nedefter.
  • Så enkelt er det faktisk at skabe krøllerne.

Det lyder enkelt hvilket det også er, men rutinen og håndelaget kræver noget øvelse, så derfor skal du gøre det et par gange før krøllerne sidder lige i skabet.

Hvis du gerne vil se det visuelt, hvilket jo ofte er nemmere for at opnå det perfekte resultat, så se denne video her:

 

0/5 (0 Reviews)