Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

GHD hårbørste

GHD hårbørste kan være det det gode valg til dit hår. Som kvinde vil vi gerne fremstå bedst og smukkest muligt, hvor et flot velplejet hår er essentiel del af skønheden. Og som sådan gælder det om at passe på håret og give det optimale pleje.

Du kan finde rigtig mange forskellige hårprodukter som dit hår vil sætte pris på for den gode pleje og styling. Men et bestemt produkt som alle kvinder har brug for både til plejen og stylingen, er en god hårbørste. Brug en af de lækre og bedste børster fra GHD til dit hår. Vi har fundet et udvalg af de forskellige produkter ud fra forskellige hårbørste bedst i test, og selvfølgelig også til de bedste priser som udvalget af forskellige webshops byder på.

Hvorfor vælge en GHD hårbørste?

Ligesom med glattejern og alle andre ting her i livet, er der også forskel på hårbørster i både brug og kvalitet. Undgå de gængse fejl med din hårpleje og vælg den flade børste til det lange hår og den runde børste til at at skabe fylde i håret. Den flade børste skaber ikke fylde på samme måde. Derudover er der en anden væsentlig forskel på gode og dårlige børster. Materialet som børsten er lavet af, er også vigtigt for hårplejen.

De gode børster til f.eks. fint hår og skabe lækker glans i håret, kan opnås hvis du bruger en af de mange forskellige Babyliss, HH Simonsen, Mason Pearson og selvfølgelig også de engelske GHD børster med ægte vildsvinehår. Helt ligesom hvis du har langt, tykt, filtret eller anden type hår, vil den rigtige børste til din hårtype kunne gøre en forskel.

GHD paddle børste til mellemlangt og langt hår

Fladbørsten fra GHD giver det flotte resultat under friseringen, og er særdeles velegnet til både mellemlangt og det lange hår.

Fordelen ved denne børste er, at den giver den gode stimulering af hovedbunden. Det er med til at skabe den sunde hovedbund, da blodomløber bliver stimuleret på den gode måde.

Perfekt til føntørringen da børstens brede flade giver mulighed for at tage større lokker under frisering. Og derved giver den hurtigere udredning og styling af dit hår.

Paddle hårbørsten er ideel i kombination med brugen af en føntørrer, og gør det legende let at opnå et glat og skinnende look. Det at børsten har sin brede flade gør at du  er hurtigere færdig med din udredning / styling af håret.

GHD Oval børste med ægte vildsvinehår

Ghd ovale hårbørste kommer med ægte vildsvinehår. Det giver et mere glansfuldt og skåner dit håret bedst muligt. Den ovale model er ikke velegnet til tyndt og fint hår som beskrevet i woman her, men reder håret godt ud for alle andre hårtyper.

Alle kvinder bruger forskellige hårpleje produkter som det eksklusive Kerastase shampoo eller andre produkter. De kan alle være med til at slide på håret. Her hjælper de bløde vildsvinehår på børsten ved at minimerer slid på håret under friseringen.

Du kan også opnå en anden fordel ved at bruge børste med naturhår. Du fordeler de naturlige olier i hovedbunden meget bedre i dit hår, så hvert hårstrå får mere af den naturlige sundhed.

Materialet i hårbørstens håndtag er af delvis træ og en god skridsikker overfladebehandling til det gode greb. Så hvis du ønsker børsten til et sundt og flot look, kan denne GHD hårbørste måske være det gode køb for dig.

Keramisk rund GHD børste – Til kort & mellemlangt hår

De forskellige størrelser i rundbørster fra GHD kommer i størrelserne 1, 2, 3 og 4 der skal vælges ud fra din hårtype. En GHD rundbørste er med til at skabe både volume og ekstra fylde.

GHD Ceramic rundbørsten med vildsvinehår er med at style det korte og mellemlange hår på den nemme måde under føntørring. Børsten kommer med små huller til at fordele varmen fra hårtørreren i håret, så stylingen giver det gode resultat.

Rundbørster giver en jævn og kontrolleret styling, der bedst opnås ved at anvende børsten nede fra rødderne og udad.

Perfekt materiale og design i forskellige størrelser, hvor f.eks. size 3 modellen er perfekt til mellemlangt og langt hår, og size 2 rundbørsten fra GHD er til kort og mellemkort hår.

GHD Natural Bristle rundbørste til langt hår

En rund hårdbørste fra GHD der er designet til det mellemlange og lange hår.

Du får en god kontrol med den bedste rundbørste, hvor GHD nok ikke stikker en Mason Pearson hårbørste, men er stadig i den høje kvalitet. Og GHD hårbørsten er samtidig utrolig nok for et GHD produkt, væsentlig billigere i pris.

Brug børste til at forme og udglatte dit lange hår. Børsten kommer med naturlige vildsvinehår, hvor du finder 4 forskellige modeller med størrelse på 55 mm. i diameter som den største model.

Materialet og udformning giver et skridsikker greb og blødt touch i det professionelle design.

GHD Brush Narrow Dressing hårbørste – Toupering & detaljeret

Hvis du ønsker en børste til detaljeret frisering og toupering, så giver GHD dig også børsten til dette. GHD Brush Narrow Dressing børsten er måske den perfekte børste til at skabe de flotte detaljer og finish i dit hår.

Touperingsbørsten kan skabe maksimal volume og fylde der kan holde hele dagen.

Du kan også brugen børste til at frisere håret. Det giver dig mulighed for at lægge frizzer og fimmerhår ned.

Børsten kan også bruges som spidskam da enden af skaftet er spids.

Du får en børste der er spids i enden og en 10 cm. længde.

5/5 (1 Review)