Varmebeskyttende til hår

Når du bruger et glattejern, glattebørste eller måske føntørrer håret, så er det vigtigt at bruge noget varmebeskyttelse til håret. Hvis du aldrig bruger en varmebeskyttende spray sammen med dine elektriske hårapparater, vil du nok opleve at håret over tid vil blive porøst. Det kan udmunde sig i at håret bliver mat, udtørret og måske knækker hvilket også helt logisk, gør det sværere at opnå længere hår.

Hvis du ønsker det smukke glatte hår, og du måske har investeret i et nyt godt glattejern, så gå ikke på kompromis med noget så vigtigt som varmebeskyttende til hår.

Find svar på hvorfor, hvad og hvilke af de bedste hårprodukter der kan give den gode beskyttelse mod varmen fra glattejern. Denne kommer som regel med en høj temperatur mellem 180 til 230 grader.

Bedste varmebeskyttende spray eller creme?

Køb Kerastase varmebeskyttelse til håret

Kérastase Discipline Crème

køb den varmebeskyttende spray online

GHD Heat Spray

Køb det eksklusive hårprodukt til håret

Bumble And Bumble

Køb Kerastase varmebeskyttelse til håret

Amika Heat Defense

Hvad der sker når du glatter håret?

Et glattejern bliver ret varmt. Denne høje varme kører du henover dit hår, som bliver beskadiget og får den naturlig fugt til at fordampe ret hurtigt. Det vil resulterer i at dit hår vil udtørre. Og jo flere gange du bruger glattejern på denne måde, jo mere vil du udtørre og ødelægge håret.

Hvis du derimod vælger at bruge f.eks. GHD varmebeskyttelse der helt ligesom det engelske brands stylers kommer i den absolutte høje kvalitet, så vil du tilføre håret mere fugt til beskyttelse. Hvor du kan optimerer ved at bruge teknologi som et damp glattejern eller anden.

Hvorfor bruge en varmebeskyttende spray?

En spray vil lægge en beskyttende hinde mod varmen, og når du samtidig tilfører håret mere fugt end hårets egen naturlige fugt, så vil håret være i stand til at modstå udtørring fra hårtørrer, krølle- eller glattejern.

Et af de gode varmebeskyttende hårprodukter der f.eks. er bedst i test, finder du silikonetypen dimethicone.

Denne er med til at isolerer hårstråene mod den høje påvirkning fra glattejernets varme, så fordampningen fra dit hår bliver dæmpet.

Den varmebeskyttelse spray til håret indeholder også hydrolyseret hvedeprotein der er med til at lægge en film over dit hår. I god samspil med isolering af hårstråene, giver det dig den optimale beskyttelse. For det kan ikke siges ofte nok; For meget brug af elektriske hårapparater er ikke sundt for håret, og derfor er en varmebeskyttelse ikke et mirakel middel, men den bedste beskyttelse der findes.

Hvordan du bruger en spray med glattejernet?

Når du skal glatte dit hår, så beskyt håret bedst mod de høje temperaturer ved denne simple rækkefølge:

 

  • Vask håret
  • Tør dit hår med håndklæde
  • Fordel det varmebeskyttende i passende mængde i håret
  • Glat håret med din styler

Hvordan du finder den gode varmeskyttende spray?

Helt ligesom med så mange andre produkter, så finder du rigtig mange forskellige hårprodukter indenfor varmebeskyttende til håret.

Når det er i samspil med glattejernet, så husk altid at tjekke hvad temperatur din styler kører med. GHD glattejern kører med en fast temperatur på 185 grader mens de fleste andre producenter har temperatur indstillinger.

Varmebeskyttende spray kommer nemlig også i forskellige temperaturer, hvor mange dog heldigvis kan klare op til 230 grader, men udgangspunktet er op til 200 grader for de fleste produkter. Vær opmærksom på dette, for det er dumt at have et glattejern der kører på 230 grader og det beskyttende produkt måske kun beskytter op til 185 grader som GHD.

Kérastase Discipline Keratin Thermique Crème

Hvis du mangler beskyttelse til det håndklædetørre hår, så kan denne Kerastase Thermique creme absolut anbefales.

Et godt eksklusiv produkt som kommer som creme, hvor du smører beskyttelse i håret der virker til UG men du får også en bonus. Dit hår får nemlig pleje med Kérastase Discipline Keratin Thermique cremen.

Produktet kommer i tre forskellige varianter; En type til ødelagt hår, kruset hår eller til tørt hår.

GHD Heat Protect spray

En god og relativ billig spray er denne 120 ml. GHD Heat Protect spray. Den er ganske god som beskyttelse både i det våde som tørre hår, men gør det ikke blødt eller plejer som Kérastase, dog indeholder den selvfølgelig hvedeprotein til at styrke hårstråene.

Et godt produkt sammen med glattejernet der er god til alle hårtyper og beskytter op til 230 grader. Fordelen ved lige denne spray er, at den ikke går dit hår eller klistrer i håret da den er bygget på en letvægtsformel til at modvirke dette.

Tresemme heat protection spray

En god 300 ml. spray fra Tresemmé der kan give beskyttelse af håret ved brug af føntørrer, krøllejern eller glattejern. Dener er ganske god kvalitet, og i en billigere pris end nogle af de andre muligheder.

Med denne får du en Heat Defense Styling spray der indeholder varmeaktiverende complex, så håret ikke bliver mat og livløst, samt gør det svære at få det til at vokse. Som udgangspunkt har den en beskyttelse mod 200 graders varme.

Bumble And Bumble Styling Lotion

En noget andet type der også kan bruges som varmebeskyttelse er denne styling lotion fra Bumble And Bumble.

Det er en styling lotion der ikke er specifik til brug med glattejern, for især med krøllejern er den fantastisk. Men den er også ganske fin som spray til at beskytte håret med glattejern, og netop at du kan bruge den optimalt til andre muligheder, gør den måske velegnet til dit behov.

Amika Heat Defense serum

Amika med havtorn ingredienser giver dig en eksklusiv serum der kan hjælpe med at forebygge skader på dit hårs fibre. Du får nemlig et frizz-frit resultat fordi der bliver skabt et beskyttende lag om hårstråene.

Et godt økologisk og vegan venlig produkt som ikke testet på dyr og er fri for phthalater, parabener, kunstige farvestoffer og sulfat. Og du får samtidig et godt hårprodukt med havthorn der er rig på c- og e-vitamin som er med at reparerer håret.

DE BEDSTE HÅRTØRRER TIL KRØLLER 2021 – STYLINGTIPS

De bedste hårtørrer til krøller 2021 - stylingtipsHvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når...

læs mere
GHD hårbørste

GHD hårbørste

GHD hårbørsteEn GHD hårbørste kan gøre dit liv nemmere med håret i 2021. Her kan en god kvalitets børste hjælpe med tæmme det filtret, lange, korte eller tykke hår, helt ligesom nutidens hårbørster hjælper med at passe og give håret pleje.Alle har brug for en...

læs mere
Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?

Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?

Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?Du mener sikkert, at du vasker håret rigtigt. De fleste af os kan godt lide et rent og dejlig duftende hår, men det er dog ikke ensbetydende med, at du rent faktisk gør det på den rigtige måde.Mange vasker deres...

læs mere
4.2/5 (19 Reviews)