Hvordan du vasker dit hår på den rigtige måde?

Du mener sikkert, at du vasker håret rigtigt. De fleste af os kan godt lide et rent og dejlig duftende hår, men det er dog ikke ensbetydende med, at du rent faktisk gør det på den rigtige måde.

Mange vasker deres hår alt for meget. Og hyppige hårvask kan være med til at skabe fedtet hår, der kommer af for meget talg.

For at undgå fedtet hår, skal du bruge den bedste shampoo og ikke mindst, vide hvad der passer bedst til dig.

Bedste shampoo til rigtig hårvask?

Hvis du skal bruge den rigtige shampoo til dit hår, skal du logisk nok finde den rette efter din specifikke hårtype frem for at kigge på de forskellige shampoo mærker.

 

  • Fedtet hår: Hvis du lider af fedtet hår, er citrus olier, tea tree olie, kamille, rosmarin, brændenælde og timian gode ingredienser til at fjerne fedtet fra dine hårrødder.
  • Fint hår: Panthenol er godt til dig med fint hår, da det giver god volume til håret.
  • Tyndt hår: Hvis du lider af tyndt eller måske livløst hår, skal du bruge shampoo og generelle hår produkter der indeholder cyclomethicone og imethicone – Kaldet silikone i almindelig sprog.
  • Tørt hår: Kvinder der lider af tørt hår, har logisk nok brug for shampoo med fugtgivende ingredienser. Nøddeolie, shea butter og hvedekim olie er især gode til at binde sig til de tørre strå. Den gode shampoo der er rig på de vigtige fugtgivende ingredienser, er som regel de tykke uigennemsigtige shampooer.

spaltede spidser, skæl og glansløst hår?

Du kan også have problemer med f.eks. spaltede spidser, skæl og glansløst hår, der alle kræver sin specifikke løsning til genopretning.

 

  • Elektrisk hår: Brug en god conditioner der modvirker statisk elektricitet og tynger dit hår.
  • Glansløst hår: Hvis du bruger varmt vand i badet, skaber du en ødelæggende effekt på håret, for ofte fjerner man de gode naturlige olier i hovedbunden. Derfor er det et godt råd, at bruge lunken vand når du skyller håret.
  • Skæl: Skæl kommer ret ofte af en svampeinfektion i hovedbunden, og som sådan, skal det ikke behandles med olie. Dog med forbehold for, at det også kan også andre sygdomme. Derfor kan den rette medicinske shampoo måske være receptpligtig ud fra læge konsultation.
  • Spaltede spidser: Et godt råd er, at du bruger en proteinholdig conditioner regelmæssig. Protein kan lave en midlertidig opretning af skader, for styling, farver, permanent og andet ødelægger dit hårs beskyttende lag.

DE BEDSTE HÅRTØRRER TIL KRØLLER 2021 – STYLINGTIPS

De bedste hårtørrer til krøller 2021 - stylingtipsHvis du er en af de heldige mennesker med naturlige krøller i håret, så kender du også til bagsiden af medaljen. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at krøllet hår er mere opmærksomhedskrævende, når...

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Bedste varmebeskyttende til dit hår

Varmebeskyttende til hår Når du bruger et glattejern, glattebørste eller måske føntørrer håret, så er det vigtigt at bruge noget varmebeskyttelse til håret. Hvis du aldrig bruger en varmebeskyttende spray sammen med dine elektriske hårapparater, vil du nok...

GHD hårbørste

GHD hårbørste

GHD hårbørsteEn GHD hårbørste kan gøre dit liv nemmere med håret i 2021. Her kan en god kvalitets børste hjælpe med tæmme det filtret, lange, korte eller tykke hår, helt ligesom nutidens hårbørster hjælper med at passe og give håret pleje.Alle har brug for en...

5/5 (1 Review)