Hvis du mangler en god conditioner til genopbygning af skadet og ødelagt hår, så finder du her særlige udvalgte produkter der kan hjælpe med at klare elektrisk, skadet, ødelagt og tørt hår her i form af de rigtige mærker indenfor balsam. Du gør selvfølgelig klogt i at vælge tilsvarende rigtig shampoo, og ikke mindst, brug en af de bedste hårbørster for hårets skyld.

De nedenstående lækre produkter indeholder de rette formler til en fugtgivende ingrediens der skaber et sundt og glansfuldt hår.

 

Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner – Til at minimer kruset hår

Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner

Forhandler: Læs mere og se pris her

Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner er det gode produkt for som kvinde der ønsker at minimer dit kruset hår.

Du får med dette anti krus produkt, en lækker conditioner der ordner uregerligt hår og genskaber det til et smukt, stærkt og blankt smukt hår. Dette opnår du på grund af color- hold teknologien der bevarer farven i håret og så de lækre økologiske stoffer som produktet indeholder.

Her får du nemlig lækre ting som bambus ekstrakt, kendi oil og masse andet, der gør Alterna Anti-Frizz produktet til det perfekte økologiske produkt uden parabener, sufalter, natriumclorid og meget andet som er skadeligt for håret.

Den lækre conditioner til at minimer dit kruset hår indeholder:

 • 250 ml
 • color- hold teknologi
 • Farvebevarer håret
 • Parabene fri
 • Sulfat fri
 • Indeholder økologiske stoffer

 

 

Joico Color Endure Conditioner – Til farvebehandlet hår

Joico Color Endure Conditioner til farvebehandlet hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du er kvinden der bruger farve i håret, så er den gode balsam der bevarer hårfarven og blødheden – Joico Color Endure Conditioner, der giver dit hår en lækker blødhed.

Hvis du har brug for hverdags balsam, så er Color Endure produktet fra Joico den helt rigtige til farvebehandlet hår.

Du gør det gode køb til den billige pris, men denne conditioner der er 100 % sulfatfri, som tilfører både næring og fugt til dit hår, samtidig med at efterlade et smukt blød og glansfyldt hår. Derudover får du selvfølgelig også den væsentlige grund til hvorfor lige denne balsam, for den beskytter farven i håret mod falmning og toneforandring.

Den gode balsam til farvebehandlet hår indeholder:

 • Til farvebehandlet hår
 • 300 ml.
 • Bevarer hårfarven
 • Giver blødt hår
 • Tilfører fugt
 • Tilfører næring

 

 

Joico Daily Care Balancing Conditioner – Til alle hårtyper

Joico Daily Care Balancing Conditioner

Forhandler: Læs mere og se pris her

Den lækre balsam der virker og er velegnet til alle hårtyper, er denne lækre Joico Daily Care Balancing Conditioner fra det velkendte kvalitets brand.

Du kan anvende denne Joico conditioner til alt slags hår, hvilket gør den perfekt til hverdags brug til især familier, for alle kan bruge den og med mængde på 300 ml. så skulle der også være nok til alle, sammenholdt med den billige pris, så er det alt i alt en god ide til brusekabinen.

Det er dog ikke den eneste gode kvalitet ved Daily Care balsam, for den er rig på frugt ekstrakter, hvilket tilfører ens hår de ekstra vitaminer, der giver håret den ekstra opkvikkende energi og efterlader det silkeblødt.

Du kan opnå at gøre dit hår let uderedeligt, for denne conditioner fjerner filt og modvirker statisk elektrisk hår, som selvfølgelig heller ikke efterlader produktrester i dit hår.

Perfekt sammen med Joico K-Pak frisørshampoo som du også kan få til den gode pris her. Lækker balsam til alle hårtyper der efterlader håret silkeblødt der indeholder:

 • 300 ml.
 • Til alle hårtyper
 • Fantastisk duft
 • Frisørkvalitet
 • Rig på frugt ekstrakter
 • Tilfører ekstra vitaminer
 • Opretholder fugtniveau
 • Modvirker statisk elektrisk hår

 

 

Joico Body Luxe Volume Conditioner – Til tyndt eller fint hår

Joico Body Luxe Volume Conditioner

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du har tyndt eller fint hår og gerne vil tilføre den gode fylde til dit hår, så kan du med det lækre kvalitets produkt Joico Body Luxe Volume Conditioner opnå det.

Denne Joico balsam på 300 ml. er den gode balsam til dit fine eller tynde hårs daglig brug, da den plejende og fugtgivende conditioner gør underværker for dit hårs beskyttelse og styrkelse.

Dit hår bliver ved ved brugen af Body Luxe Volume balsam efterladt kraftigt uden at tyngde.

Brug Volumizing conditioner ved at masserer det grundigt ind i dit nyvasket hår, så du stimulerede de volume givende egenskaber. Den lækre balsam der giver fylde til tyndt eller fint hår indeholder:

 • 300 ml.
 • Til fint eller tyndt hår
 • Til daglig brug
 • Fugtgivende
 • Plejende
 • Efterlader håret styrket og beskyttet

 

 

Davines LOVE Smoothing Conditioner

250 ml Davines Love conditioner smoothing

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du er kvinden, som lider at både kruset, tør og ustyrligt hår, så er Davines LOVE Smoothing Conditioner den perfekte balsam til at udglatte dit hår, samtidig skabe den bløde og lækre effekt med håret.

Davines er kendt for gode hårprodukter, og med denne Love Smoothing får du netop den gode udglatnings effekt.

Derudover skaber den cremede conditioner den helt rette måde, at tilføre håret den nødvendige næring og fugt, som ens hår har brug for hver eneste dag for at bevare den sunde tilstand i håret.

Dette opnår creme ved at være professionelt formuleret og sammensat af silicium og fugtighedscreme, som både dit hår og hud har brug for.

Du anvender creme ved at tilføre Smoothing balsam fra Davines i dit vasket hår, og lad det sidde nogle minutter. Derefter kan du rede håret igennem let inden du skyller det ud af håret igen. For den gode hårvask kan du bruge Love Smoothing shampoo, så du opnår endnu mere bedre resultater af krusfri hår.

Find den billige pris for det gode køb lige her på det lækre Davines conditioner produkt der indeholder:

 • 250 ml
 • Fugtighedscreme
 • Silicium

 

Alterna Caviar Moisture Conditioner – 250 ml

Alterna Caviar Moisture Conditioner

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du er på udkig efter en sulfat og parabene fri balsam så er Alterna Caviar Moisture Conditioner den perfekte luksus balsam for dig iblandt de mange hårprodukter.

Kvinder der ønsker en eksklusiv pleje af håret, vil opleve at denne balsam kan give en tydelig forbedring af styrke og medgørlighed der holder på hårfarven.

I denne balsam ligesom alle Alterna Caviar produkt, finder du Color Hold som giver den optimale fugtgivende hårpleje.

Anvendelse:

 • Først brug den rigtige hårshampoo der passer til dit hår
 • Brug en lille mængde af Alterna balsamen i dit våde hår
 • Efter 1 minut hvor det har fået lov til at virke, så skyller du det ud af håret.

 

 

Joico K-Pak Conditioner – 300 ml

Joico K-Pak conditioner til silkeblødt hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du ønsker at efterlade dit hår silkeblødt, så er Joico K-Pak conditioner en yderst velegnet plejende balsam til alle kvinder.

Den ultimative hårpleje kræver de rigtige hårprodukter, og her er Joico K-Pak serien både billig og kvalitets bestemt for den ultimative pleje af håret.

Conditioneren indeholder Quadramine Complex der i K-Pak koncentration er kendetegnet ved sundhed og optimal genopbygning der ikke bare tilfører fugt og glans, men også reparerer og beskytter håret. Dette sker ved at balsamen arbejder sig igennem hårets skællag og giver en dejlig vitalitet og glans.

Anvendelse:

 • Vask håret med shampoo der er velegnet til din hårtype
 • Brug en lille mængde balsam i det våde hår
 • Lad det virke et minut og derefter skyl

 

 

Alterna Caviar Volume Conditioner 250 ml – til fyldigt hår

Alterna Caviar Volume Conditioner til fyldigt hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Hvis du er kvinden, der ønsker fyldigt hår, så er Alterna Caviar Volume Conditioner den helt rigtige for dig, der vil genoplive trist og kedeligt hår.

Du får med denne 250 ml Alterna version en banebrydende formel, så giver dit hår den spændstighed og struktur der vil styrke håret gevaldigt. Ved hjælp af formlen får du ikke bare en forbedret struktur, men du opnår at få volume tilbage i dit hår og får forbedret holdbarheden også.

Du anvender denne Alterna Caviar balsam ved at fordele conditioneren i dit nyvasket hår, masserer det ind og derefter skyl grundigt. Du kan opnå den gode hårvask ved brug af shampoo fra Alterna Volume, da den samme serie arbejder sammen.

Conditioneren til trist og kedeligt hår der giver dit hår fylde og tilfører fugt indeholder:

 • Parabenefri
 • Sulfat fri
 • Øget volume
 • Ældning formindskes

 

Alterna Caviar Blonde Conditioner – 250 ml

Alterna Caviar Blonde Conditioner til farvet hår

Forhandler: Læs mere og se pris her

Til kvinder der har farvet hår, men lider af gulligt skær, så kan du få fremhævet de lyse toner med Alterna Caviar Blonde Conditioner(god at kombinerer med f.eks. Redken blonde glam).

Det du kan opnå med denne Blonde balsam fra Alterna er, at dine lyse toner kan blive genopfrisket betydeligt, nu gulligt skær er noget som mange oplever, enten på grund af afblegningen har fejlet, eller de bare bruger forkerte produkter i både shampoo og conditioner.

Udover det gode genopfriskning af lyse toner i håret, så kan du også opnå ,at de synlige ældnings tegn vil blive formindsket, og derved kan du opnå at få et ungdommeligt og sundt look i håret.

Brightening blonde Caviar balsam indeholder 3 ingredienser såsom kaviar ekstrakt, cytokiner og antioxidanten Vitamin C, der alle giver dig den årelange proces af glansfuldt hår, der både udstråler vitalitet og sundhed.

Hvis du er kvinden vil opnå den maksimale beskyttelse mod ældning og misfarvning, så er denne balsam helt rigtige, som du burde kombinerer sammen med Blonde shampoo i sammen serie for at opnå den perfekte effekt.

5/5 (1 Review)