Er du på udkig efter en ny parfume, men er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så bør du læse med her.

Prøv dig frem

Vi kender alle til det. Det er ved at være tid til at få en ny duft, men udvalget er så stort, at det kan føles ufattelig overvældende at finde frem til lige netop den parfume, som matcher med dine ønsker. Ingen ønsker at købe en parfume, som ofte koster en større sum penge, og så efter et stykke tid finde ud af, at duften slet ikke passer til en. Måske er den for kraftig, måske er den for krydret, eller måske er den for sød. Ofte kommer en parfume til at dufte helt anderledes, når den kommer på huden, og efter en tid vil det så gå op for en, at man har ramt fuldstændig forkert, idet duften på ingen måde stemmer overens med det indtryk, man fik, da man stod nede i butikken med flere parfume-prøver i hænderne.

Heldigvis er der nogle rigtig gode råd, som du bør følge, når du skal finde frem til den helt rette duft. Og hvis du følger rådene, er der mindre sandsynlighed for, at du vil komme til at fortryde dit køb.

For det første er det en god idé at finde frem til en butik, som tilbyder et stort udvalg af parfumer. På den måde er du sikret dufte inden for alle genrer. Herefter skal du finde frem til en håndfuld parfumer, som umiddelbart falder i din smag og sørge for at rense duftcentret i næsen mellem hver parfume. Det kan du for eksempel gøre ved at dufte til kaffebønner. Herefter udvælger du dine yndlingsparfumer. Det anbefales ikke at vælge mere end tre. Og så beder du om at få en prøve med dig hjem af hver duft. På den måde kan du i nogle dage afprøve duften på din hud.

Se udvalget online

Du finder et stort udvalg af parfumer på Parfumdreams.dk, og derfor er du på denne side sikret en duft, som der falder i din personlige smag.

5/5 (1 Review)