Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvordan får du langt hår?

Der findes ikke noget, der hedder hurtig hårvækst, ligegyldigt hvad du gør. Desværre er der ikke rigtig nogen mirakelkure blandt de mange forskellige tips til håret. Du kan dog gøre noget ganske naturligt for at fremme væksten.

Hvordan får man langt hår? Kort fortalt er disse ting løsningen:

  • Hovedbundsmassage
  • Undgå for meget varmestyling
  • Undgå hår extensions
  • Hårpleje
  • Regelmæssig frisør besøg
  • Undgå for meget hårvask
  • Sund og nærende kost
  • Motion og sund livsstil

Varieret og sund kost med nok vand, vitaminer og mineraler. Og noget så banalt som hovedbundsmassage og dyrke motion hjælper på hårvæksten.

Det kræver dog lidt mere præcisering, hvor vi her prøver at give dig sandheden om hårvæksten, også selv om denne kan være hård.

Hvordan du får langt hår hurtigt?

For det første skal du give hovedbunden massage. Det nemmeste vil være at købe en hovedbunds massage apparatet til 20 kr. i Tiger eller andet sted. Godt nok er den billig, men den virker; Alternativet er, at bruge hænderne.

Massage af hovedbunden sætter gang i cirkulationen, som derved forøger produktionen i hårsækken. Et andet tip til at speede cirkulationen op, er, at skylle hovedet i kold vand flere gange dagligt. Hvilket igen kan fremme væksten, men om det er dog nok tvivlsomt om det er særlig hurtig måde.

Massage gør det ikke alene. Din krop skal også have tilført de nødvendige vitaminer i form af en god nærende og varieret kost.

Vitaminer og motion hjælper til længere hår

Selv om du nok ikke kan se håret vokse ved at spise vitaminer, så giver vitaminer og mineraler din krop det nødvendige tilskud til at holde sig sund og opbygge sig selv, hvilket også gælder dit hår.

Spis alle de nødvendige vitaminer som B, C, D og husk også at få dit daglige protein og mineraler. Det bedste vil selvfølgelig være, at du får de nødvendige ting gennem en varieret og sund kost. Kosttilskud er absolut et godt alternativ/tilskud, hvis du ikke får nok frugt, fisk, kød, grøntsager og andet i kosten.

Kosttilskud der er målrettet mod negle og hår, er en win win situation for dig. Tilstræb at få disse for for hårets skyld, og så vinder du med styrket negle også. E godt kosttilskuds produkt er Hair & Nails, Imedeen som du finder her til den billigste pris. Men husk, dette kosttilskud er kun nødvendigt og virker, hvis du har underskud af B vitamin.

Vitaminerne er med at holde kroppen i form, for motion helt ligesom massage, hjælper på blod cirkulationen. Og hvis du vil opnå længere hår, kommer du ikke uden om at dyrke noget motion i hverdagen. Det giver dig så en bonus på din generelle sundhed.

Almindelig hårpleje hjælper dit hår

Hår produkter og andre ting giver dig ikke længere hår, men det hjælper med til at holde det sundt. Og du får ikke et længere hår hurtigt, hvis ikke håret er sundt.

Undgå at vaske håret hver dag, da de naturlige olier i dit hår der beskytter hårstråene, bliver fjernet hvis du vasker for ofte. Prøv at holde din hårvask nede på maks. 2-3 gange ugentligt. Og hvis du har fedtet hår, som mange lider af, så kan du faktisk finde nogle rigtige lækre produkter indenfor tørshampoo.

Elektriske hårapparater?

For hårets generelle sundhed, skal du også undgå at føntørre og bruge krøllejern, da alle disse ting med varme slider på dit hår. Det er dog svært at undgå elektriske stylingredskaber. Brug de gode GHD glattejern eller hvis det er en føntørrer, så brug lidt ekstra penge på f.eks. denne GHD føntørrer der også kan blæse kold luft. Godt nok er disse produkter noget dyrere end et billigt produkt til 1-200 kr. men du vinder så meget mere for hårets skyld, ved at investerer i et kvalitets produkt.

Hår ekstensions?

Hår ekstensions vil logisk nok gøre håret længere. På sigt kan det dog skade dit hår. Dine hårrødder kan blive totalt ødelagt af ekstensions, så overvej nøje om ekstensions er risikoen værd. Du lever ikke kun lige nu, men også i mange år frem. Og du vil med garanti også gerne have håret, når du bliver 40, 50 og 60 år.

Husk at have tålmodighed med håret; Blodcirkulationen og sundhed er faktisk det eneste, der kan give dig længere hår; Der findes mange gode råd, tips og mærkelige selvopfundne uddannelser indenfor skønhed, men intet hårpleje produkt kan booste hår accelerationen.

Henriette Wolf viser her i denne video, endnu flere ideer til at skabe det sunde lange hår. Brug videoen til endnu mere inspiration, så du kan give dit hår de optimale betingelser.

3 Kerastase shampoo – Hvis du vil have den billige pris!

Hvis du som kvinde ønsker det lækre og sunde hår, så skal du selvfølgelig også bruge de rigtige produkter til dit hår, for fortjener håret ikke det? En af de rigtige gode shampoo mærker som du sikkert allerede ved, er mærket Kerastase, og her er den lækre Kerastase...

læs mere
5/5 (1 Review)