Hvorfor vælge den eksklusive GHD Platinum styler? Hvis du ligesom så mange andre, synes prisen på GHD’s flagskib: GHD platinum professionel styler er ret høj, så er det selvfølgelig også relevant at vide, hvad man får for de mange penge.

Topmodellen kommer selvfølgelig i den velkendte GHD kvalitet, men de nedenstående fakta om styleren kunne måske give dig inspiration når du skal vælge et nyt glattejern.

Den gode sikkerhed for håret

GHD i forhold til så mange andre producenter, kører med en maks. temperatur på 185 grader, hvor mange andre kører med varmegrader på helt op til 230 grader. Ifølge GHD’s egen forskning på området, så er 175-185 grader den optimale temperatur til at glatte håret smukt, og samtidig undgå at håret bliver brændt.

Platinum er absolut blandt de bedste glattejern på markedet, for styleren kommer med tre sensorer i hver varmeplade. Det gør, at temperaturen bliver konstant når du ordner håret. Det modsatte kan du ofte opleve med andre produkter, hvor det at køre glattejernet gennem håret, giver et udsving i temperatur og dermed giver den ujævne glatning.

Kører perfekt gennem alt hår

Selv hvis du har krøllet hår, kan du bruge glattejernet hurtigt og nemt, for pladerne er lidt bredere end normalt og den nye ergonomi i styleren gør, at du kun behøver et strøg gennem håret.

Eclipse glattejernet var et revolutionerende produkt, og denne kvalitet er optimeret til at være endnu mere innovativt og hurtigt.

Selvsluk sikkerhed

Selvsluk efter 60 minutter er ikke en unik detajle, men dog ganske behagelig hvis man glemmer at slukke glattejernet på vej ud af døren.

Gør dit hår skinnede

I forhold til tidligere modeller, er Platinum optimeret til at give dig et 20 % mere skinnede hår. Der er lavet en uafhængig undersøgelse på Princeton University der bakker dette op som faktum.

Kan også virke som krøllejern

Ligesom med de fleste andre GHD stylere så giver Platinum dig også muligheden for at krølle håret med glattejernet. Det er ret nemt at lave krøller med en GHD styler, og Platinum med sin gode ergonomi gør det bare endnu nemmere.